Tags - Vieas Software termékek - SzoftHub.hu

Vieas Soft.

 • A SendTo-Convert fotók kimeneti formátumának a megváltoztatásán felül ( konvertálás), átméretezésre is felhasználható. Egyszerű, átlátható elrendezéssel gondoskodik a kevésbé jártas felhasználókról. Ez a free alkalmazás tömörítési eljárásokat is támogat.

  SendTo-Convert 2.7.8.0

  A SendTo-Convert fotók kimeneti formátumának a megváltoztatásán felül ( konvertálás), átméretezésre is felhasználható. Egyszerű, átlátható elrendezéssel gondoskodik a kevésbé jártas felhasználókról. Ez a free alkalmazás tömörítési eljárásokat is támogat.

  olvasd tovább...

 • A SendTo-Convert portable egy remek képfeldolgozó program ami egyszeri konfiguráció után önállóan látja el a feladatát, tud konvertálni, a képeket tömöríteni, illetve átméretezni is. Az alábbi Free alkalmazás nem igényel telepítést, hordozható.

  SendTo-Convert portable 2.7.5.0

  A SendTo-Convert portable egy remek képfeldolgozó program ami egyszeri konfiguráció után önállóan látja el a feladatát, tud konvertálni, a képeket tömöríteni, illetve átméretezni is. Az alábbi Free alkalmazás nem igényel telepítést, hordozható.

  olvasd tovább...