Proxy konfiguráló - SzoftHub.hu

Proxy konfiguráló

 • A Proxy Mask egy IP cím megváltoztató szoftver aminek köszönhetően anonim böngészéshez nyílik lehetőséged. Az alábbi Free alkalmazás különlegessége, hogy nem csak böngészők esetén használható, hanem bármely más telepített szoftvered esetén is képes ezt megvalósítani. Kézzel választhatsz Proxy hálózatot. Biztonságosabb, titkosított számítógép használathoz megfelelő. Proxy Switcher kiegészítő funkcióval.

  Proxy Mask 5.6.1.0

  A Proxy Mask egy IP cím megváltoztató szoftver aminek köszönhetően anonim böngészéshez nyílik lehetőséged. Az alábbi Free alkalmazás különlegessége, hogy nem csak böngészők esetén használható, hanem bármely más telepített szoftvered esetén is képes ezt megvalósítani. Kézzel választhatsz Proxy hálózatot. Biztonságosabb, titkosított számítógép használathoz megfelelő. Proxy Switcher kiegészítő funkcióval.

  olvasd tovább...

 • A Nova Proxy Switcher egy proxy konfiguráló szoftver amivel a lehető legegyszerűbben tudod a böngészők ezen részét beállítani. Az alábbi Free alkalmazással akár anonim módon is böngészhetsz. Nem igényel installálást, hordozható szoftver.

  Nova Proxy Switcher 3.0

  A Nova Proxy Switcher egy proxy konfiguráló szoftver amivel a lehető legegyszerűbben tudod a böngészők ezen részét beállítani. Az alábbi Free alkalmazással akár anonim módon is böngészhetsz. Nem igényel installálást, hordozható szoftver.

  olvasd tovább...