Offline YouTube-néző - SzoftHub.hu

Offline YouTube-néző

 •  Az SMPlayer egy igen nagy tudással rendelkező Film illetve zenelejátszó szoftver, feliratletöltő funkciót, Offline YouTube letöltési lehetőséget is biztosít. AVI, OGG, MP3, MP4, DivX, WMA támogatással. Free alkalmazásként használhatod. Remek eszköz audió, illetve videó jellegű fájlok megtekintéséhez. 

  SMPlayer 20.4.2.0

   Az SMPlayer egy igen nagy tudással rendelkező Film illetve zenelejátszó szoftver, feliratletöltő funkciót, Offline YouTube letöltési lehetőséget is biztosít. AVI, OGG, MP3, MP4, DivX, WMA támogatással. Free alkalmazásként használhatod. Remek eszköz audió, illetve videó jellegű fájlok megtekintéséhez. 

  olvasd tovább...

 • A Minitube egy Windowsra optimalizált kliens program ami kifejezetten YouTube tartalmakhoz lett optimalizálva. Beépített keresővel, lejátszólisták támogatásával, és videók megosztásával is biztosított. Tökéletes megoldás Offline YouTube videók megtekintéséhez.

  Minitube 2.5.2

  A Minitube egy Windowsra optimalizált kliens program ami kifejezetten YouTube tartalmakhoz lett optimalizálva. Beépített keresővel, lejátszólisták támogatásával, és videók megosztásával is biztosított. Tökéletes megoldás Offline YouTube videók megtekintéséhez.

  olvasd tovább...

 • Az SVPtube egy videó lejátszást segítő szoftver ami YouTube tartalmak megnyitására hivatott. A különlegessége hogy böngésző megnyitása nélkül érheted el a téged érdeklő tartalmakat, sőt nem kell installálni, hordozható szoftver formájában használhatod ezt a Free alkalmazást. Választható formátum, stream jellemzi. Támogatja még a Vimeo tartalmait is. Segíti az Offline YouTube videók nézését. Fejlesztő: SVP Team.

  SVPtube 1.2.2

  Az SVPtube egy videó lejátszást segítő szoftver ami YouTube tartalmak megnyitására hivatott. A különlegessége hogy böngésző megnyitása nélkül érheted el a téged érdeklő tartalmakat, sőt nem kell installálni, hordozható szoftver formájában használhatod ezt a Free alkalmazást. Választható formátum, stream jellemzi. Támogatja még a Vimeo tartalmait is. Segíti az Offline YouTube videók nézését. Fejlesztő: SVP Team.

  olvasd tovább...

 • Videó keresővel ellátott Letöltés kliens szoftver a YouTube Video Downloader Pro. Mindamellett hogy a tartalmak beszerzését támogatja Offline YouTube néző funkciót is biztosít. 3D videóletöltési támogatással is rendelkezik.

  YouTube Video Downloader Pro 3.8.0

  Videó keresővel ellátott Letöltés kliens szoftver a YouTube Video Downloader Pro. Mindamellett hogy a tartalmak beszerzését támogatja Offline YouTube néző funkciót is biztosít. 3D videóletöltési támogatással is rendelkezik.

  olvasd tovább...

 • Az YTubePlayer a népszerű közösségi videómegosztón található állományok megtekintését teszi lehetővé, de az átlagostól eltérően az esetében nincs szükség a böngésző megnyitására sem.  

  YTubePlayer 2.2.6

  Az YTubePlayer a népszerű közösségi videómegosztón található állományok megtekintését teszi lehetővé, de az átlagostól eltérően az esetében nincs szükség a böngésző megnyitására sem.  

  olvasd tovább...