keerby.com szoftverek - SzoftHub.hu

keerby.com

 • Az Android ScreenCast egy különleges videó/ képlopó szoftver, amivel megörökítheted a mobilodon zajló eseményeket. A használatához csupán annyi dolgod van, hogy adatkábellel csatlakoztatod a PC-hez.

  Android ScreenCast 1.0

  Az Android ScreenCast egy különleges videó/ képlopó szoftver, amivel megörökítheted a mobilodon zajló eseményeket. A használatához csupán annyi dolgod van, hogy adatkábellel csatlakoztatod a PC-hez.

  olvasd tovább...

 • A Format Factory For Android egy mobilra készített konvertáló program, ami videókhoz és audiókhoz vethető be. Mint a nagyobb társa, ő is rengeteg formátumot támogat, legyen az AVI, MPEG, MP3, OGG, FLV. Az alábbi Free alkalmazás különlegessége a kifejezetten egyszerű felépítés és használat. Videó vágó funkcióval.

  Format Factory For Android 1.42

  A Format Factory For Android egy mobilra készített konvertáló program, ami videókhoz és audiókhoz vethető be. Mint a nagyobb társa, ő is rengeteg formátumot támogat, legyen az AVI, MPEG, MP3, OGG, FLV. Az alábbi Free alkalmazás különlegessége a kifejezetten egyszerű felépítés és használat. Videó vágó funkcióval.

  olvasd tovább...