Format Factory For Android 1.42

A Format Factory For Android egy mobilra készített konvertáló program, ami videókhoz és audiókhoz vethető be. Mint a nagyobb társa, ő is rengeteg formátumot támogat, legyen az AVI, MPEG, MP3, OGG, FLV. Az alábbi Free alkalmazás különlegessége a kifejezetten egyszerű felépítés és használat. Videó vágó funkcióval.

Legyen szó asztali gépekről, vagy mobilokról, rendszeresen visszatérő probléma, hogy az adott médiát nem tudjuk megnyitni, hisz a céleszköz nem támogatja az aktuális formátumot. Itt egy remek és ingyenes Android konvertáló szoftver, a Format Factory For Android ami segít ezen az aprónak tekinthető problémán átlépni.

Mindamellett hogy kis mérettel rendelkezik, az eszköztára tartalmazza mindazon alapvető lehetőségeket amik szükségesek. Funkcionalitásban és felépítésben sajnos elmarad a Format Factory For Android Windows megfelelőjétől, de akik az egyszerű megoldások híve azoknak megfelelő választás.

Az első indítást követően egy kifejezetten egyszerű felhasználói felület fogad, ahol a munkára fogásához elsőként médiaállományt kell választani. Itt kettéágaznak az opciók, külön adhatsz meg audió, illetve videó fájlokat, ez talán előnyös navigáció szempontjából. Tartalmaz egy beépített fájlkezelő asszisztenst, amivel könnyen betallózhatóak a konvertálásra szánt tartalmak.

Az állomány megadása után néhány alapvető beállítást is lehet eszközölni a Format Factory For Android ezen területén, itt megválasztható a használni kívánt kodek típus, a felbontás, itt akár Full HD kimenet is támogatott. Ezen kívül megváltoztatható még a mintavételezési frekvencia, az Audió alapvető jellemzői, sőt itt van arra mód, hogy akár vágási feladatokat is megadj neki, így eltávolíthatóak a fölösleges részek. A feladatlistához hozzáadható egyszerre több média is így kötegelten tud dolgozni.

Fontosabb ismert formátumok:

WMA, MP3, FLAC, MP4, AVI, OGG, MPEG1, MPEG2…

Arra azért érdemes mindenkinek felhívni a figyelmét, hogy a szoftver a kezelőfelületén reklámokat jelenít meg, tehát hirdetésekkel támogatott, ez természetesen nem zavaró és nem befolyásolja a rendeltetésszerű használatot.

Összességében nézve a Format Factory For Android egy mobilra optimalizált konvertáló program, ami videó, illetve audió tartalmak esetén használható. Az egyéb szolgáltatásai részeként vághatóak a tartalmak.

Format Factory For Android

Format Factory For Android Összefoglaló:

 • Android konvertáló szoftver
 • audió, videó támogatás
 • vágó funkció
 • könnyű használat
 • Full HD támogatás
 • rengeteg támogatott formátum
 • Angol nyelv
 • teljes verziós változat, hirdetésekkel támogatott ( Freeware )
 • Hivatalos oldal: http://www.keerby.com/index.html
Format Factory For Android QR code

Olvasd le az alábbi QR kódot mobiloddal a telepítéshez.

letoltes_Android


Ha új verzióról van tudomásod, vagy észrevételed van az oldallal kapcsolatban használd a lap tetején található kapcsolat menüpontot.


Szerkesztői értékelés
4
Teljes név
Format Factory For Android
Platform
Android
Teljes ár
0 HUF Freeware
URL

Kapcsolódó szoftverek

 • MP3 lejátszó For Android 1.1.42015-08-29 MP3 lejátszó For Android 1.1.4 (0)
  Az MP3 lejátszó egy mobilra tervezett zenei tartalmak megnyitására alkalmas Android program. Az alábbi Free alkalmazás főbb […]
 • WinClean 1.3.12023-12-03 WinClean 1.3.1 (0)
  A WinClean több panelos Grafikus indítófelületén a feladat előzményeket lehet törölni, teljesítményt optimalizálhatunk. A Free […]
 • Chromium 121.6163.02023-12-03 Chromium 121.6163.0 (0)
  A Chromium egy nyílt forráskódú, gyors megbízható és biztonságos böngészőmotor ami biztosít szinkronizálási lehetőségeket is. […]
 • SRWare Iron 118.0.6000.02023-12-03 SRWare Iron 118.0.6000.0 (0)
  Az SRWare Iron egy rendkívül gyors böngészőmotor ami egyszerű kezelőfelülettel és rengeteg kiegészítővel áll szolgálatainkra. […]
 • MetaFox 2.5.02023-12-03 MetaFox 2.5.0 (0)
  A MetaFox egy igen átlátható felülettel rendelkező MKV konvertáló szoftver, ami felépítésben kifejezetten a kezdő ismeretekkel […]