Android ScreenCast 1.0

Az Android ScreenCast egy különleges videó/ képlopó szoftver, amivel megörökítheted a mobilodon zajló eseményeket. A használatához csupán annyi dolgod van, hogy adatkábellel csatlakoztatod a PC-hez.

Ha androidos mobillal rendelkezel, azon olyan tevékenységet hajtasz végre amit valamilyen oknál fogva meg szeretnél örökíteni kép formájában akkor mindenképp érdemes hogy kipróbáld az Android ScreenCast megoldását. Igaz magára a készülékre is számos ingyenes megoldás létezik ami a képlopást támogatja, de ha te nem szeretnéd a készülékedet tovább terhelni applikációkkal, akkor rá van szükséged.

Maga az alkalmazás igen gyorsan installálható, ahol a legalapvetőbb információk megadásán, illetve a felhasználói licenc elfogadásán kívül nincs is más tennivalód.

Egy igen egyszerű, de a kornak megfelelő felhasználói felület fogad, ahol túl sok opció nem található, de amire kitalálták azt a feladatsort maradéktalanul teljesíti. Az Android ScreenCast az első indulást követően egy igen egyszerű felületen teszi lehetővé, hogy az Android operációs rendszert futtató készülékedet csatlakoztatni tudd a számítógéphez, itt túl sok opciót nem szolgáltat, de ez nem is szükséges. Lehetőség van USB driver telepítésre, illetve ellenőrizni, hogy a csatlakoztatott eszköz Debug módban fut e. Ezt a fejlesztő oldaláról letöltött, illetve információk alapján lehet megvalósítani, amihez közvetlen hivatkozást biztosít a szoftver.

Az adatkábellel való csatlakoztatás után néhány alapvető információt is elárul a készülékről, többek között a pontos márkát, továbbá azt hogy a mobil Root jogosultsággal rendelkezik e.

Ha minden rendben, nincs technikai akadálya a csatlakozás gombra kattintva létre is jön a kapcsolat. Az Android ScreenCast beállításainál megadható az alapértelmezett kép, illetve videó mentési mappa. PNG, JPEG, GIFF, BMP formátum támogatott. A képlopások esetén a végeredményhez saját nevet rendelhetsz, így könnyebben találhatóak meg, rendszerezhetőek.

Videó felvételeknél, meghatározható az alapértelmezett képfelbontás, illetve a mintavételezési frekvencia.

Asztali számítógépeken történő képlopások végrehajtásához a PicPick megoldását javasoljuk, vagy a Screenshot Captor-t aminek a használata igen egyszerű.

Összességében nézve az Android ScreenCast egy kifejezetten egyszerű eszköz, hogy képlopásokat, vagy videó felvételeket tudj készíteni az Androidot futtató készülékedről. Az azért érdemes megjegyezni, hogy a program ingyenes használata esetén értesítő üzenetet jelenít meg, továbbá videók esetén a felvétel hossza limitált.

Android ScreenCast

Android ScreenCast összefoglaló:

 • Android képlopó szoftver
 • nem kell a mobilra telepíteni semmit
 • videó felvétel készítésének a támogatása
 • választható képformátum
 • meghatározható az alapértelmezett mentési hely
 • alapvető információk megjelenítése az eszközről
 • könnyű használat
 • Angol nyelv
 • ingyenesen funkciókorlátozással vehető igénybe ( Demo )
 • Hivatalos oldal: http://www.keerby.com/

letoltes32bit


Ha új verzióról van tudomásod, vagy észrevételed van az oldallal kapcsolatban használd a lap tetején található kapcsolat menüpontot.


Szerkesztői értékelés
4
Teljes név
Android ScreenCast
Platform
Windows XP / 7 / 8
Teljes ár
17,00 USD Demo
URL

Kapcsolódó szoftverek

 • Camtasia Studio 2021.0.10.329792021-09-20 Camtasia Studio 2021.0.10.32979 (7)
  A Camtasia Studio egy képernyő felvevő program, ami videó felvételek formájában vethető be. Screenshotok esetén képes a webkamerák […]
 • iTop Screen Recorder 1.4.0.3452021-09-18 iTop Screen Recorder 1.4.0.345 (0)
  Az iTop Screen Recorder egy szabadon beszerezhető, rengeteg különleges funkcióval rendelkező képlopó, videófelvevő program. A Free […]
 • Bandicam 5.3.1.18802021-09-15 Bandicam 5.3.1.1880 (7)
  A Bandicam videó felvevő, Screenshots készítő alkalmazás amivel az asztali tevékenységed rögzíthető. Kipróbálni elsősorban játék […]
 • Debut Video Capture Software 7.542021-09-08 Debut Video Capture Software 7.54 (1)
  A Debut Video Capture Software videó képlopásokra használható remek ingyenesen használható szoftver. Vele komolyabb szakértelem […]
 • HitPaw Screen Recorder 1.1.22021-08-21 HitPaw Screen Recorder 1.1.2 (0)
  A HitPaw Screen Recorder egy videó felvevő program amivel professzionális kiegészítőkkel lehet a számítógépen történő asztali […]