Gyorsindító program - SzoftHub.hu

Gyorsindító

 • Az SyMenu egy alternatív start menü program, vele könnyebben tudod elérni a számodra fontosabb tartalmakat a Windowson belül. Gyorsindító parancsok létrehozását is támogatja. Keresőt is tartalmaz. Ezt a Free alkalmazást nem kell telepíteni, hordozható szoftver formájában futtatható.

  SyMenu 6.14

  Az SyMenu egy alternatív start menü program, vele könnyebben tudod elérni a számodra fontosabb tartalmakat a Windowson belül. Gyorsindító parancsok létrehozását is támogatja. Keresőt is tartalmaz. Ezt a Free alkalmazást nem kell telepíteni, hordozható szoftver formájában futtatható.

  olvasd tovább...

 • A SpeedRunner egy különleges fájlkezelő alkalmazás aminek köszönhetően sokkal könnyebben tudsz navigálni a Windows-on belül. Gyorsindító segédet, és rendszer információkat is szolgáltat. Ez a free alkalmazás paneles elrendezéssel biztosított.

  SpeedRunner 6.1.35.10756

  A SpeedRunner egy különleges fájlkezelő alkalmazás aminek köszönhetően sokkal könnyebben tudsz navigálni a Windows-on belül. Gyorsindító segédet, és rendszer információkat is szolgáltat. Ez a free alkalmazás paneles elrendezéssel biztosított.

  olvasd tovább...