Grafikai programok - letöltés ingyen - SzoftHub.hu

Grafikai program

  •  A Gimp egy professzionális felhasználhatósági lehetőséget biztosító képszerkesztő alkalmazás ami egyetlen felületen szinte az összes lehetséges, manipulációs eljárást felsorakoztatja ami egy haladó felhasználó számára is bőséges lehet. PNG, JPG, XBM, XPM, PSD, PSP, FLI GIF, PDF formátumokhoz. 

    Gimp 2.10.18.2

     A Gimp egy professzionális felhasználhatósági lehetőséget biztosító képszerkesztő alkalmazás ami egyetlen felületen szinte az összes lehetséges, manipulációs eljárást felsorakoztatja ami egy haladó felhasználó számára is bőséges lehet. PNG, JPG, XBM, XPM, PSD, PSP, FLI GIF, PDF formátumokhoz. 

    olvasd tovább...

  • A Blender Portable nevű alkalmazás segítségével professzionális animációk készítésre van lehetőség, ez akár lehet 3D. Ez a népszerű ingyenes grafikai program hordozható változata. Free alkalmazásként futtatható.

    Blender Portable 2.79

    A Blender Portable nevű alkalmazás segítségével professzionális animációk készítésre van lehetőség, ez akár lehet 3D. Ez a népszerű ingyenes grafikai program hordozható változata. Free alkalmazásként futtatható.

    olvasd tovább...

  • A Blender egy professzionális 3D modellező és animátor szoftver ami kifejezetten a nagyobb és bonyolult animációk készítésében nyújt teljes körű megoldást. Free alkalmazásként használhatod.

    Blender 2.79

    A Blender egy professzionális 3D modellező és animátor szoftver ami kifejezetten a nagyobb és bonyolult animációk készítésében nyújt teljes körű megoldást. Free alkalmazásként használhatod.

    olvasd tovább...

  • A FotoMorph ideális eszköz arra hogy mutatós animációkat tudjunk gyártani fotók felhasználásával. Egyszerű használat, széleskörű konfigurálhatóság és ingyenesség jellemzi.

    FotoMorph 13.8

    A FotoMorph ideális eszköz arra hogy mutatós animációkat tudjunk gyártani fotók felhasználásával. Egyszerű használat, széleskörű konfigurálhatóság és ingyenesség jellemzi.

    olvasd tovább...

  •  A CoffeeCup Animation Studio segítségével GIF animációkat tudsz készíteni fotók felhasználásával. Egyszerű használat jellemzi. Számos helyzetben jól tud jönni egy olyan alkalmazás amivel GIF animációkat tudunk készíteni. Rengeteg program található […]

    CoffeeCup Animation Studio 2.3 Build 192

     A CoffeeCup Animation Studio segítségével GIF animációkat tudsz készíteni fotók felhasználásával. Egyszerű használat jellemzi. Számos helyzetben jól tud jönni egy olyan alkalmazás amivel GIF animációkat tudunk készíteni. Rengeteg program található […]

    olvasd tovább...