Böngésző videó letöltővel - Letöltés ingyen -SzoftHub.hu

Böngésző videó letöltővel

 • A YouTube Video Download egy Mozillla Firefox integrációval rendelkező böngésző kiegészítő YouTube videók letöltéséhez. A kliens rengeteg formátumban tudja tárolni az így kezelt multimédiás fájlokat. Ezen a listán MP3, MP4, WEBM, M4A, 3GP kodek formátumok fedezhetőek el. Free alkalmazás.

  YouTube Video Download 5.5

  A YouTube Video Download egy Mozillla Firefox integrációval rendelkező böngésző kiegészítő YouTube videók letöltéséhez. A kliens rengeteg formátumban tudja tárolni az így kezelt multimédiás fájlokat. Ezen a listán MP3, MP4, WEBM, M4A, 3GP kodek formátumok fedezhetőek el. Free alkalmazás.

  olvasd tovább...

 • A File Downloader egy mindenképp ígéretes Letöltésvezérlő program szinte bármilyen tartalomhoz. A Windows App böngésző funkciója ugyan azokat a lehetőségeket tartalmazza mintha csak egy alternatív szoftvert használnál mialatt a futtatása során azonnal lehetőséged van arra hogy a kívánt tartalmaidat le tudd menteni. Támogatja a YouTube videókat, FTP útvonalon történő fájlokat, képeket, programokat. Free alkalmazás.

  File Downloader 3.3.2.0

  A File Downloader egy mindenképp ígéretes Letöltésvezérlő program szinte bármilyen tartalomhoz. A Windows App böngésző funkciója ugyan azokat a lehetőségeket tartalmazza mintha csak egy alternatív szoftvert használnál mialatt a futtatása során azonnal lehetőséged van arra hogy a kívánt tartalmaidat le tudd menteni. Támogatja a YouTube videókat, FTP útvonalon történő fájlokat, képeket, programokat. Free alkalmazás.

  olvasd tovább...