Chameleon Startup Manager Pro 4.0.0.912

A Chameleon Startup Manager Pro egy rendszer felügyeleti eszköz, amivel át tudod tekinteni azokat a folyamatokat amik automatikusan indulnak el a számítógép betöltődésekor. Az alkalmazás nem csak információkat tud biztosítani ezekről az elemekről, hanem opcionálisan azok adminisztrálhatóak. Magyar nyelvű.

Elsősorban azoknak a PC tulajdonosoknak lehet hasznos ha egy olyan alkalmazást telepítenek, amivel áttekinthetőek a Startup elemei, akiknek rengeteg alkalmazás fut a számítógépen, lassú rendszer betöltődést tapasztalnak, gyorsítani szeretnének a gép indulásán. Kifejezetten erre a feladatkörre lett megtervezve a Chameleon Startup Manager Pro, ami rengeteg speciálist tartalmaz, neki köszönhetően igen széleskörűen adminisztrálhatóak az ezen a területen található értékek. Beszerezhető ingyenes változatban is.

A Chameleon Startup Manager Pro letöltése és az installálása után egy minimalista, minden fölösleges elemtől mentes felhasználói felület fogad, ahol az első indítást követően lehetséges, hogy nem honosított formában fog elindulni, természetesen a beállításoknál a Magyar nyelv kiválasztható. Ezt az „ Options – Language „ Útvonalon lehet elvégezni.

A Chameleon Startup Manager Pro több definíció szerint is ki tudja listázni azokat az elemeket, amik automatikusan betöltődnek. Név, leírás, útvonal szerint.

Egyetlen kattintással letiltható, vagy akár el is távolítható az az alkalmazás, amit ritkán veszünk igénybe. Szükség esetén egy adott folyamat késleltetett betöltődése is konfigurálható, ez az opció inkább a Prioritás miatt tekinthető fontosnak.

A Chameleon Startup Manager Pro kezelőfelülete nem csak hogy jól navigálható, hanem akik számára szempont, azok szükség esetén beépített témákkal meg is változtathatják annak a kinézetét. Rengeteg „ Bőr” áll rendelkezésre.

Az extra opciói részeként néhány Windows szolgáltatáshoz is hozzá lehet férni, többek között a feladatkezelőhöz, a vezérlőpulthoz, Registry szerkesztő, illetve a hangerőkezelő szolgáltatáshoz. A szoftver természetesen arra is ideális választás, hogy új, automatikusan induló folyamatot lehessen megadni.

Az automatikusan induló folyamatok adminisztrálására használhatod még a Startup Master nevű alkalmazást, vagy az EF StartUp Manager megoldását. Ingyenes, egyben profi lehetőségeket biztosító segédprogram a Startup Manager ami az összes fontosabb lehetőséget biztosítja amire szükség lehet az adott területen.

A Chameleon Startup Manager Pro egy prémium kategóriába sorolható segédalkalmazás, amivel áttekintheted azokat a folyamatokat amik automatikusan töltődnek be a gép indulásakor. Opcionálisan adott elemek késleltetett betöltődését is meg lehet valósítani. Magyar nyelven is tud.

Chameleon Startup Manager Pro

Chameleon Startup Manager Pro Összefoglaló:

 


Ha új verzióról van tudomásod, vagy észrevételed van az oldallal kapcsolatban használd a lap tetején található kapcsolat menüpontot.


Szerkesztői értékelés
4
Teljes név
Chameleon Startup Manager Pro
Platform
Windows XP / 7 / 8 / 10
Teljes ár
29,95 USD Trial
URL

Kapcsolódó szoftverek

 • Startup Manager 5.10.1.1412018-08-19 Startup Manager 5.10.1.141 (0)
  A Startup Manager segítségével konfigurálhatóak az automatikusan induló folyamatok, ez a Free alkalmazás gyorsabbá teszi a Windows […]
 • 4Free Startup Manager 3.82016-11-01 4Free Startup Manager 3.8 (0)
  A 4Free Startup Manager segítségével át tudod tekinteni az automatikusan induló folyamatokat, a fölöslegeseket törölheted, vagy […]
 • EF StartUp Manager 8.112018-11-20 EF StartUp Manager 8.11 (0)
  Az EF StartUp Manager segítségével át tudod tekinteni az automatikusan induló szoftverek, szolgáltatások listáját, továbbá módosítani […]
 • HiBit Startup Manager 1.3.1.62018-03-07 HiBit Startup Manager 1.3.1.6 (0)
  A HiBit Startup Manager nevű programmal áttekinthető minden olyan folyamat amik az operációs rendszerrel együtt töltődnek be. […]
 • Chameleon Startup Manager Lite 4.0.0.8622014-02-09 Chameleon Startup Manager Lite 4.0.0.862 (0)
  A Chameleon Startup Manager Lite nem csak egy egyszerű startup manager alkalmazás, informálódhatunk a háttérben futó folyamatokról […]