Cameyo 3.1.1441

 A Cameyo nevű Free alkalmazás segítségével komolyabb szakértelem nélkül készíthetsz saját hordozható programot, amiben eltér a hasonló szoftverektől az, hogy szinte bármiből képes készíteni.

Nagy népszerűségnek örvendenek a portable programok, ez nem is csoda hisz rengeteg előnyös dolog származik abból ha nem szemeteljük a rendszerleírót és még ráadásul több gépen is használhatjuk ugyanazt az alkalmazást ugyanazon beállításokkal. Természetesen ma már majdnem minden nagyobb programból megtalálhatjuk a portable alternatíváját, de koránt sem biztos hogy az úgy fut ahogy mi szeretnénk, a megoldás ha sajátot készítünk.

Ebben segédkezik a program, vagyis a Cameyo. Már az is különlegességnek számít az esetében, hogy magát a szoftvert, szintén nem kell telepíteni, csupán futtatni. Egy igen egyszerű, kevés lehetőségeket, de mindamellett egy átfogó felhasználói felületet biztosít, ahol a szóban forgó funkciók azonnal elindíthatóak.

A használata és magának az állománynak a létrehozása némi macerával jár mivel elsőként el kell indítanunk a szóban forgó programot és a hordozni kívánt szoftver telepítését el kell végezni mialatt a címben szereplő segéd folyamatosan feljegyzi hogy milyen változások, és fájlok kerülnek használatra. A hordozandó programot be is kell hogy konfiguráljuk, például böngésző esetén szinkronizáljuk azt, állítsuk be a kezdőoldalt, stb. Bővebb leírást itt találsz a Cameyo nevű programról . Ha végeztünk a rendszer aktuális pillanatfelvételéből el is készíti a számunkra a csomagot.

Extra szolgáltatások:

A Cameyo tudása, felhasználhatósága itt koránt sem ér véget, ha nem szeretnél saját hordozható szoftvert készíteni, azt nem akarod mindenhová magaddal vinni, de rendelkezel aktív internet kapcsolattal, akkor a Cameyo egy különleges szolgáltatást is biztosít, mégpedig azt, hogy akár böngészőből is úgy tudsz futtatni szoftvereket mintha az a saját gépeden futna.

Ehhez nem is kell mást tenned, mint a Cameyo szolgáltatásain belül létrehozol egy fiókot, majd ettől kezdve, vagy böngészőn keresztül, vagy akár magán a programon belül egy távoli szerveren tudsz szoftvereket futtatni, az előre létrehozott konfiguráció, beállítások szerint. Ezáltal maguk a futtatott alkalmazások nem a gépedet terhelik, hanem azt a távoli szervert ahonnan futnak. Rengeteg program érhető így el számos területet átölelve.

Összességében a Cameyo egy ingyenes és remek eszköz ahhoz a feladathoz, hogy komolyabb szaktudás hiányában is saját hordozható alkalmazásokat létre tudj hozni, beállítva, testre szabott állapotban. 

Cameyo

Cameyo áttekintés, funkciók:

 • hordozható alkalmazás készítése szinte bármely szoftverből (néhány kivétel azért lehet…)

 • egyszerű használat

 • őt sem kell installálni

 • előre testre szabhatjuk a programot

 • A regisztrálásával extra funkciók érhetőek el
 • teljes verziós változat ( Freeware )
 • Hivatalos oldal: http://www.cameyo.com/

letoltes32bit


Ha új verzióról van tudomásod, vagy észrevételed van az oldallal kapcsolatban használd a lap tetején található kapcsolat menüpontot.


Szerkesztői értékelés
4
Teljes név
Cameyo
Platform
Windows 7 / 8 / 10
Teljes ár
0 HUF Freeware
URL

Kapcsolódó szoftverek

 • PerfectCam 2.3.4710.02021-11-18 PerfectCam 2.3.4710.0 (0)
  A PerfectCam egy hatékony videotelefonáláshoz, illetve Chat üzenetek küldésére használható webkamera program. A Free alkalmazás a […]
 • Camfrog Video Chat 7.1.22021-10-27 Camfrog Video Chat 7.1.2 (0)
  A Camfrog Video Chat azonnali üzenetek küldésére, videótelefonálásra alkalmas program. Rengeteg különleges opcióval fel van szerelve […]
 • PortableApps 18.0.12021-08-23 PortableApps 18.0.1 (0)
  A PortableApps egy multipakk szoftvercsomag, ami számos ingyenes programot tartalmaz hordozható kivitelben. Magát a programot szintén […]
 • WinToUSB 6.02021-05-15 WinToUSB 6.0 (2)
  A WinToUSB nevű alkalmazással USB eszközről futtatható Windows 10 operációs rendszert tudsz létrehozni, a használatához alapvető […]
 • ContaCam 9.9.162021-04-04 ContaCam 9.9.16 (0)
  A ContaCam egy univerzális hatalmas funkcionalitással rendelkező webkamera program ami akár több hardvert, több kamera tartalmát is […]