Audials Radiotracker 2017.0.30770.7000

Az Audials Radiotracker egy univerzális multimédiás szoftvercsomag, ami Online TV, illetve rádiócsatornák vételére is alkalmas. Többek között lehetőség van vele a műsorokat felvenni, vagy adott zenei tartalmakat keresni. Igen gazdag kínálattal rendelkezik.

A címben szereplő alkalmazás szinte az összes lehetőséget biztosítja annak az érdekében, hogy a számítógépeden Online tartalmakat tudj elérni, legyen az rádió, vagy TV csatorna, esetleg bármely zenei tartalom keresés útján. Az Audials Radiotracker igen népszerű a saját területén.

Az Audials Radiotracker letöltése után a telepítésekor külön lehetőség van arra hogy telepítés nélküli változatot hozzunk létre belőle, amit közvetlenül egy USB kulcsra lehet másolni. Így azt később több gépen is futtatni lehet szemetelés nélkül.

Az Audials Radiotracker kinézetben igen modern, áttekinthető, az általa biztosított lehetőségek rendezetten biztosítottak. Vele akár régió szerint is kereshetsz Online tartalmakat, mint korábban említettük lehet TV vagy akár rádióállomás. Ha egy adott műsort rögzíteni, vagyis fel szeretnél venni, arra is mód van, a hozzá tartozó fontosabb beállításoknál megváltoztatható a mentés helye. Akik szükségét érzik saját proxy-t lehet neki megadni. Felfedezhető még benne egy beépített equalizer, ami az egyedibb hangzás elérésében lehet hasznos. Támogatja, hogy lejátszólistákat tudjunk összeállítani a kedvenc tartalmakról, a beépített keresőjével komolyabb energiaráfordítás nélkül kereshetsz adott zenei előadókat.

Lehetőség van még arra hogy a kinézetét témák segítségével meg lehessen változtatni. Arra azért érdemes felhívni a figyelmet, hogy a szoftver ingyenes használata esetén néhány funkciójához korlátozottan lehet hozzáférni.

Hasonlóan remek megoldás online tartalmak eléréséhez a ProgDVB, illetve a Zoom Player Professional, az utóbbi alkalmas arra is hogy a számítógépeden tárolt videókat, illetve audió fájlokat le tudd játszani. Rádióadókhoz a RadioMaximus megoldását is használhatod.

Az Audials Radiotracker segítségével Online TV, illetve rádiócsatornákat tudsz elérni, szükség esetén műsorokat vehetsz fel, beépített keresőt is tartalmaz. Kedvencek, lejátszólista támogatással. Ingyenesen funkciókorlátozással érhető el.

Audials Radiotracker

Audials Radiotracker Összefoglaló:

letoltes32bit


Ha új verzióról van tudomásod, vagy észrevételed van az oldallal kapcsolatban használd a lap tetején található kapcsolat menüpontot.


Szerkesztői értékelés
5
Teljes név
Audials Radiotracker
Platform
Windows XP / 7 / 8 / 10
Teljes ár
39,90 USD DEMO
URL

Kapcsolódó szoftverek

 • Zoom Player MAX 16.02021-06-21 Zoom Player MAX 16.0 (0)
  A Zoom Player MAX egy profi Multimédiás szoftver ami minden ismertebb kodek típust meg tud nyitni, videóhoz, audióhoz. Ideális Online […]
 • Spotify 1.1.612021-06-15 Spotify 1.1.61 (0)
  A Spotify egy igen népszerű multimédiás kliens program amivel lehetőséged van zenéket keresni, megosztani, Online rádiócsatornákat […]
 • ProgDVB 7.40.82021-05-28 ProgDVB 7.40.8 (0)
   A ProgDVB Internetes TV és rádióadások ingyen megtekintését támogató remek kis szoftver. Rengeteg csatornát, rádióállomást támogat […]
 • ProgDVB Network Edition 7.40.82021-05-28 ProgDVB Network Edition 7.40.8 (1)
   A ProgDVB Network Edition Egy Internetes TV, rádióadók vételét segítő prémium szoftver, egyetlen felületen egy sor hasznos […]
 • ProgDVB Professional 7.40.82021-05-28 ProgDVB Professional 7.40.8 (0)
   A ProgDVB Professional műholdas TV, illetve rádióadások vételére alkalmas szoftver, ez a kiadás a prémium változata,  sokkal több […]