Windows Tools

AppKILL 1.0

Az AppKILL segítségével le tudod állítani a lefagyott programokat amik nem válaszolnak semmire.

 

A lefagyott programok rengeteg probléma forrásává válhatnak, ezek általában egy nem rendeltetésszerű működés következtében jelentkeznek. Ilyenkor a jól megszokott feladatkezelő meglátogatásával CTRL+ALT+DEL kombinációval egy kis kutakodás után már le is állíthatjuk azt. Van egy egyszerűbb megoldás, ha asztalunkon, vagy a tálcán az AppKILL nevű programot tároljuk ami nem tesz mást mint a futtatásának a pillanatában felsorol minden olyan szoftvert ami fut a háttérben, ha kijelöljük a lefagyott szoftver neve melletti jelölőnégyzetet majd a KILL parancsot kiadjuk az AppKILL azonnal leállítja azt legyen az bármi.

AppKILL

Segítségével megkerülhetjük a Windows feladatkezelőt és nem kell billentyűparancsokkal és folyamat kutakodással vesztegetni értékes időnket.

Használni akkor tudjuk ha már a feladatkezelő ismerete nem okoz problémát.

A program nem igényel telepítést, egy tömörített mappában tölthetjük le, amit kicsomagolva csak futtatni kell portable módon.

Ingyenes.

 AppKILL letöltés:

 letoltes


Ha új verzióról van tudomásod, vagy észrevételed van az oldallal kapcsolatban használd a lap tetején található kapcsolat menüpontot.


Kapcsolódó szoftverek

Szólj hozzá