Game Fire 6.3.3263

A Game Fire nevű alkalmazással nagyobb erőforrás igénnyel rendelkező játékok számára tudsz megfelelő közeget teremteni azáltal hogy a Windows erőforrás igényét megfelelő arányban elosztod, így jobb felhasználói élményt tudsz elérni. A használata során le tudja állítani a fölösleges háttér szolgáltatásokat, ezeket a beállításokat profil szerint teszi lehetővé, így nagyon egyszerű lehetőségeket kínál.

A népszerűbb, látványosabb játékok általában sokkal nagyobb erőforrást igényelnek, ebből adódóan látványosabb, izgalmasabb játékmenetben lehet részünk. Ha a számítógéped egy adott játékhoz teljesen kompatibilis, a rengeteg telepített alkalmazásnak köszönhetően akadozik a játék, pedig hardveres megközelítésből minden szükséges rendszer követelmény adott ez a szoftver, vagyis a Game Fire igen hasznos tud lenni.

A Game Fire letöltése, illetve a telepítse után csak néhány egyszerűbb konfigurációra van csak szükség.

A Game Fire alapvetően egy Windows optimalizáló eszköz, ami profilban mentve tudja azokat a folyamatokat leállítani amik erőforrásokat pazarolnak el fölöslegesen, így rontván a játékélményt.

A szoftver egy egyszerűbb rendszer informáló eszközt is tartalmaz, ki tudja listázni azokat a processeket amik a háttérben futnak. Ezeket leállíthatod, majd a korábban említett profilba mentheted el ezeket a beállításokat. Így a játék kezdete előtt néhány kattintással konfigurálható a szoftver. A Game Fire rendeltetésszerű használata esetén csökkenthető a processzor, illetve az elhasznált műveleti memória terheltségi szintje.

A program kezdőknek, illetve haladóknak is kedvez több konfigurálási lehetőséget is kínál. Mód van arra hogy saját magad állítsd össze hogy milyen hardveres jellemzőknek illeszkedően tudd finomhangolni a Windowst.

A rendszer információs eszköztáron belül egy valós idejű jelentést is kaphatsz a gép aktuális terheltségi állapotáról, processzor, memória, hőmérsékleti jellemzők, merevlemez hőmérséklet. A Game Fire beállításainál külön riasztásokat hozhatsz létre az esetleges paraméter változásokhoz. Ha telepítettél egy játékot, a szoftverrel azonnal létre tudsz hozni egy konfigurációs beállítást.

A kínálatunkban több hasonló alkalmazás is elérhető, ilyen a Wise Game Booster játék gyorsítója, belőle letölthető hordozható változat. A GameBoost megoldása inkább általánosabb feladatokhoz ideális választás.

A Game Fire segítségével néhány egyszerű lépésben tudsz a játékaid számára optimális közeget teremteni, vele letiltható minden olyan mellőzhető process, amik jelentősebb erőforrást igényelnek. Egy egyszerűbb rendszer informáló funkciót is tartalmaz.

Game Fire

Game Fire Összefoglaló:

 • Játék gyorsító program
 • vele jobb játék élményt lehet elérni nagyobb erőforrás igényt támasztó Applikációkhoz
 • profilos beállítás
 • Process kezelő funkció
 • rendszer információk megjelenítéséhez
 • Angol nyelv
 • Próbaverziós változat ( Trial )
 • Hivatalos oldal: https://www.smartpcutilities.com/gamefire.html


Ha új verzióról van tudomásod, vagy észrevételed van az oldallal kapcsolatban használd a lap tetején található kapcsolat menüpontot.


Szerkesztői értékelés
4
Teljes név
Game Fire
Platform
Windows 7 / 8 / 10
Teljes ár
19,95 Trial
URL

Kapcsolódó szoftverek

 • Wise Game Booster Portable 1.56.802020-08-20 Wise Game Booster Portable 1.56.80 (0)
  A Wise Game Booster Portable futtatásával bezárhatóvá válnak a fölösleges háttérfolyamatok, így erőforrást tudunk felszabadítani ami […]
 • GameMode Windows 10 1.0.42018-10-11 GameMode Windows 10 1.0.4 (0)
  A GameMode Windows 10 rendszerekre tervezett Free, vagyis ingyenes alkalmazása egy igen speciális Windows konfigurálási területre […]
 • OooPlayer Portable 2.2.0.34222017-08-16 OooPlayer Portable 2.2.0.3422 (0)
  Az OooPlayer Portable egy installálás nélkül kipróbálható korszerű zenelejátszó szoftver. Több népszerűbb formátumot is támogat, […]
 • CleverPDF: PDF konvertáló, akár PowerPoint fájlokhoz2018-09-22 CleverPDF: PDF konvertáló, akár PowerPoint fájlokhoz (0)
  A szoftver egy komoly funkciótámogatással rendelkező PDF kezelő, amivel több népszerűbb formátumba is lehet dekódolni, többek között […]
 • Letölthető a Pale Moon 27.7.1 ( ingyenes webböngésző )2018-01-21 Letölthető a Pale Moon 27.7.1 ( ingyenes webböngésző ) (0)
  Már elérhető a népszerű teljesen ingyenesen kipróbálható böngésző legújabb kiadása a Pale Moon 27.7.1, ami nem csak hogy biztonságos, […]