Game Fire 6.3.3263

A Game Fire nevű alkalmazással nagyobb erőforrás igénnyel rendelkező játékok számára tudsz megfelelő közeget teremteni azáltal hogy a Windows erőforrás igényét megfelelő arányban elosztod, így jobb felhasználói élményt tudsz elérni. A használata során le tudja állítani a fölösleges háttér szolgáltatásokat, ezeket a beállításokat profil szerint teszi lehetővé, így nagyon egyszerű lehetőségeket kínál.

A népszerűbb, látványosabb játékok általában sokkal nagyobb erőforrást igényelnek, ebből adódóan látványosabb, izgalmasabb játékmenetben lehet részünk. Ha a számítógéped egy adott játékhoz teljesen kompatibilis, a rengeteg telepített alkalmazásnak köszönhetően akadozik a játék, pedig hardveres megközelítésből minden szükséges rendszer követelmény adott ez a szoftver, vagyis a Game Fire igen hasznos tud lenni.

A Game Fire letöltése, illetve a telepítse után csak néhány egyszerűbb konfigurációra van csak szükség.

A Game Fire alapvetően egy Windows optimalizáló eszköz, ami profilban mentve tudja azokat a folyamatokat leállítani amik erőforrásokat pazarolnak el fölöslegesen, így rontván a játékélményt.

A szoftver egy egyszerűbb rendszer informáló eszközt is tartalmaz, ki tudja listázni azokat a processeket amik a háttérben futnak. Ezeket leállíthatod, majd a korábban említett profilba mentheted el ezeket a beállításokat. Így a játék kezdete előtt néhány kattintással konfigurálható a szoftver. A Game Fire rendeltetésszerű használata esetén csökkenthető a processzor, illetve az elhasznált műveleti memória terheltségi szintje.

A program kezdőknek, illetve haladóknak is kedvez több konfigurálási lehetőséget is kínál. Mód van arra hogy saját magad állítsd össze hogy milyen hardveres jellemzőknek illeszkedően tudd finomhangolni a Windowst.

A rendszer információs eszköztáron belül egy valós idejű jelentést is kaphatsz a gép aktuális terheltségi állapotáról, processzor, memória, hőmérsékleti jellemzők, merevlemez hőmérséklet. A Game Fire beállításainál külön riasztásokat hozhatsz létre az esetleges paraméter változásokhoz. Ha telepítettél egy játékot, a szoftverrel azonnal létre tudsz hozni egy konfigurációs beállítást.

A kínálatunkban több hasonló alkalmazás is elérhető, ilyen a Wise Game Booster játék gyorsítója, belőle letölthető hordozható változat. A GameBoost megoldása inkább általánosabb feladatokhoz ideális választás.

A Game Fire segítségével néhány egyszerű lépésben tudsz a játékaid számára optimális közeget teremteni, vele letiltható minden olyan mellőzhető process, amik jelentősebb erőforrást igényelnek. Egy egyszerűbb rendszer informáló funkciót is tartalmaz.

Game Fire

Game Fire Összefoglaló:

  • Játék gyorsító program
  • vele jobb játék élményt lehet elérni nagyobb erőforrás igényt támasztó Applikációkhoz
  • profilos beállítás
  • Process kezelő funkció
  • rendszer információk megjelenítéséhez
  • Angol nyelv
  • Próbaverziós változat ( Trial )
  • Hivatalos oldal: https://www.smartpcutilities.com/gamefire.html


Ha új verzióról van tudomásod, vagy észrevételed van az oldallal kapcsolatban használd a lap tetején található kapcsolat menüpontot.


Szerkesztői értékelés
4
Teljes név
Game Fire
Platform
Windows 7 / 8 / 10
Teljes ár
19,95 Trial
URL

Kapcsolódó szoftverek