Blog

A hasonló fájlkezelő szoftverekkel ellentétben az SPFLite makrókkal is futtat feladatokat

A szoftverrel egy pompás indítófelületen tudjuk a fájlokat böngészni, a tartalmakat szerkeszthetjük, átnevezhetjük, klónozhatjuk, törölhetjük, különböző fájlkezelési feladatokhoz remek. Az SPFLite olyan műveletek esetén sem hagy minket cserben mint a makrókkal történő fájlfeldolgozási feladatok lehetővé tétele.

Egy remek formatervezéssel elérhető fájlkezelő ami a gyakoribb munkafolyamatainkat teszi teljesebbé. Egyszerűen beállítható, a fájlokat a módosítás dátuma, illetve a méretük alapján tudja megjeleníteni. A szoftverrel minimális hardveres erőforrással, egy feladatban több mappát is böngészni tudunk. Az SPFLite fájlkezelő programmal a fájljainkat szerkeszteni tudjuk, klónozhatjuk, biztonsági mentést hozhatunk létre, törölhetjük, átnevezhetjük. Szerkeszteni tudjuk az alkalmazás indítófelületének betűtípusát, méretét, illetve szín paramétereit. A nyomtatási képernyő szolgáltatást is konfigurálni tudjuk, a korlátozott nyomtatási képesség kibővíthető ki. Módosíthatjuk a fejléc, lábléc, elnevezés, dátum, illetve sorszámra vonatkozó beállításokat.

Igény szerinti fájlkezelési feladatokhoz tökéletes

A tartalmainkról több részletet tudhatunk meg, egy Hex szerkesztő funkciót is tartalmaz, a fájlok ANSI, EBCDIC módban megjeleníthetőek. A szoftver makrókkal, illetve akár billentyűparancsokkal is vezérelhető, a fájlkezelési feladataink között is válthatunk. Az alapértelmezett billentyűparancsokat akár teljes mértékben személyre szabhatjuk.

Ha már unod a hagyományos fájlkezelőket, a sokoldalú programmal a merevlemezen található fájlokat egy DOS megjelenésű felületen tudjuk böngészni amivel a fájlok szerkeszthetőek, megnyithatóak, klónozhatóak, kinyomtathatóak, törölhetőek, átnevezhetőek. A különböző fájlkezelési feladatok mellett HEX szerkesztő, nézegető funkciót is biztosít. A programozható makrókkal is futtatható SPFLite innen szerezhető be.

SPFLite – Fájlkezelő


Ha új verzióról van tudomásod, vagy észrevételed van az oldallal kapcsolatban használd a lap tetején található kapcsolat menüpontot.


Összefoglaló
Cikk neve
A hasonló fájlkezelő szoftverekkel ellentétben az SPFLite makrókkal is futtat feladatokat
Szerző
Leírás
Hex megjelenítővel is megnyithatjuk a tartalmainkat az SPFLite fájlkezelővel.

Kapcsolódó szoftverek

Szólj hozzá