Blog

Remek funkciókat biztosít fájlkezelési feladatokhoz a Sigma File Manager

A szoftver egy ingyenesen futtatható fájlkezelő amivel a digitális formátumban elérhető tartalmainkat megoszthatjuk, rendszerezhetjük, a fájlokat több fülön nyithatjuk meg. A Sigma File Manager fájlnézegetőként is szolgál, irodai dokumentumokat, illetve fotókat is megnyithatunk, fotók jellemzőinek a megjelenítéséhez is kiváló.

A szoftver nem csak fájlkezelési feladatokhoz használható, műveletek széles választékát tartalmazza amivel a fájljainkat megoszthatjuk, illetve meg is nyithatjuk. Egy nagyszerű indítófelületen böngészhetjük a fájljainkat, a tartalmakat kedvencekbe tudjuk csoportosítani. Konfigurálhatjuk a szoftver felület elrendezését, egyetlen lényegesebb beállításról sem maradunk le. A programmal a merevlemezen elérhető fájljainkat meg is oszthatjuk, össze tudjuk csatlakoztatni a Google Drive, OneDrive Dropbox, felhő fájlmegosztó szolgáltatásokkal, internetkapcsolattal a fájljaink mobilról is elérhetőek.

Testre szabhatóak a keresési feladataink

Az irdatlan mennyiségű tartalommal küszködő Windows futtatók szűkíthető keresési munkafolyamatokat futtathatnak. Az alkalmazással fokozni tudjuk a felhasználói élményt a fájljainkat rendszerezhetjük. A nagyrészt fájlkezelési feladatokra futtatható szoftverrel akár fájlkeresési munkafolyamatokat is futtatni tudunk, egy elírás javító funkciót is tartalmaz amivel abban az esetben is felkutathatjuk a fájlokat ha elírtuk a nevét.

Egy rengeteg kiváló fájlkezelő funkciót tartalmazó fájlkezelő alkalmazás ami fájlmegosztási lehetőséget is biztosít. A merevlemezen, illetve felhő alapú tárhelyen egyszerre érhetőek el a fájljaink. A két füles felülettel használható Sigma File Manager innen érhető el.


Ha új verzióról van tudomásod, vagy észrevételed van az oldallal kapcsolatban használd a lap tetején található kapcsolat menüpontot.


Összefoglaló
Cikk neve
Remek funkciókat biztosít fájlkezelési feladatokhoz a Sigma File Manager
Szerző
Leírás
2 fülön futtathatunk fájlkezelési feladatokat a Sigma File Manager ingyenes szoftverrel amivel a fájlokat rendszerezni is tudjuk.

Kapcsolódó szoftverek

Szólj hozzá