Blog

A Total Commander fájlkezelő alkalmazás parancssorosan is futtatható

Több speciális funkcióval tud minket lenyűgözni, FTP kliensként, illetve fájlkezelőként futtatható, egyszerűen tudjuk a szükséges fájlokat elérni. A Total Commander az összes funkciót biztosítja amit egy fájlkezelő programtól elvárunk. A merevlemezen elérhető mappákban történő böngészési feladatokhoz, tömörített mappák kicsomagolásához, fájlok darabolásához egyesítéséhez, Hash ellenőrzőösszegek generálásához is kifogástalan. Léteznek olyan fájlkezelési feladatok amiket parancssorosan sokkal hatékonyabban végezhetünk el, a szoftverrel a fájlkezelési feladatokat akár commannd promt parancsokkal is futtathatjuk.

Egy robusztus funkcionalitással futtatható Windows rendszeren elérhető mappák szinkronizálási feladataihoz, a fájljaink böngészéséhez, illetve a szerkesztésükhöz kiváló szoftver a Total Commander amivel probléma nélkül futtathatunk fájlkezelési feladatokat. Parancssorosan is futtatható. Két paneles indítófelülettel nyithatóak meg egyéni nézetben a merevlemezen található fájlok, az FTP klienshez hozzárendelt szoftverrel a tartalmakat szerkeszteni is tudjuk. A merevlemezen, FTP szerveren, illetve helyi hálózaton futtathatunk fájlkezelési feladatokat, egy hatékony indítófelületen jeleníthetőek meg a tartalmak. A szoftverrel a fájlokat mozgathatjuk, törölhetjük, átnevezhetjük, kicsomagolhatjuk, tömöríthetjük, illetve akár a mappáinkat szinkronizálni is tudjuk.

Fájlkezelési feladatok parancssorosan is futtathatóak

Egy integrált mappa szinkronizáló funkciót is biztosít amivel a mappákat dátum, illetve tartalom alapján hasonlíthatjuk össze. A szoftver indítófelületét is konfigurálni tudjuk, hogy milyen oszlop nézetmóddal jelenítse meg a menüpontokat. Mappa név, teljes, illetve gyors feljegyzés nézetmóddal jeleníthetőek meg.

A számos fájlkezelő képességgel futtatható Total Commander tömörített mappák kicsomagolásához is kiváló. Parancssorosan is futtathatjuk. A digitális formátumban elérhető tartalmaink böngészéséhez, manipulálásához pompás szoftver innen érhető el.

Total Commander – Fájlkezelő program


Ha új verzióról van tudomásod, vagy észrevételed van az oldallal kapcsolatban használd a lap tetején található kapcsolat menüpontot.


Összefoglaló
Cikk neve
A Total Commander fájlkezelő alkalmazás parancssorosan is futtatható
Szerző
Leírás
Parancssoros funkciókkal tudjuk a feladatainkat kibővíteni a Total Commander fájlkezelő programmal.

Kapcsolódó szoftverek

Szólj hozzá