360 fokos videók konvertálásához használható a V360 Video Exporter

A konvertáló alkalmazással egyszerűen több felhasználási területen is lényeges, 360 fokos videókat lehet létrehozni. Könnyedén kiválaszthatóak a munkafolyamathoz szükséges beállítások. Az alkalmazás csak futtatást igényel. A V360 Video Exporter YouTube videók készítéséhez is ideális.

Nyaraláshoz, illetve speciális munkafolyamatokhoz szükséges 360 fokos videók létrehozására használható szoftver amivel talán egy alap beállítást és használatot támogató programot lehet futtatni.

A szoftver használata csak néhány egyszerűbb lépést igényel ahol azt még egyszerűbben lehet beállítani mivel a szükséges felhasználási területhez fontosabb videó formátumokat egy előre létrehozott profilban fedezhetjük fel.

Professzionális megoldás ha a YouTube megosztó portálra szeretnénk azt létrehozni, a betallózás és a szükséges paramétereket kell módosítani és szinte rögtön el is indítható a videó konvertálása.

A végeredményhez elkészített videó formátum még ritkábban használt eljárásnak számít, ez a konvertáló felhasználói felületének a tervezésekor is érezhető. Az alkalmazással egy olyan dekódoló áll rendelkezésre teljesen szabadon kipróbálhatóan amit esetleg csak egy megvásárolható programmal tudtunk létrehozni eddig. A V360 Video Exporter innen szerezhető be.

V360 Video Exporter – Konvrtáló alkalmazás


Ha új verzióról van tudomásod, vagy észrevételed van az oldallal kapcsolatban használd a lap tetején található kapcsolat menüpontot.


Összefoglaló
Cikk neve
360 fokos videók konvertálásához használható a V360 Video Exporter
Szerző
Leírás
360 fokban támogatott videók készítésére lett létrehozva a V360 Video Exporter

Kapcsolódó szoftverek