123 Photo Viewer – képnézegető Windows App

A fotók megjelenítésére is megfelelő programmal azokat az igényedhez igazodóan lehet rendszerezetten felfedezni. A 123 Photo Viewer teljes mértékben a kényelmes Windows használatra koncentrál, egy beépített fájlkezelővel is rendelkezik.

Néhány hozzáadott plusz funkcióval rendelkezik az operációs rendszerhez képest, így több hozható ki belőle. A szoftver egy remek, kényelmes, egyben megbízható képnézegető, amivel a komolyabb fotó gyüjtemények is az elvártak szerint kutathatóak fel, rendszerezhetőek, illetve az alapvető képkezelési feladatok végezhetőek el. Az ingyenes 123 Photo Viewer Windows App formájában szerezhető be, integrálódik az operációs rendszerrel, majd azonnali fájlkezelésre lesz felhasználható, ahol képeket lehet megtekinteni, illetve azokon egyszerűbb képmódosítási feladatokat elvégezni.

A betallózott fotó forgatható, módosítható a megjelenítési méret, a komolyabb számban meglévő képekből fotó bemutatókat lehet létrehozni, így az sokkal korszerűbben tekinthető meg számítógépen.

A JPG, JPEG, GIF, TIFF formátumokat is támogató program, a 123 Photo Viewer innen szerezhető be.

Egy profi, komolyabb funkciókkal rendelkező képkezelő szoftver a tartalmak megtekintéséhez, amivel diavetítéseket is létre lehet hozni, illetve forgatható a kép, méretezhető, illetve rendszerezett, katalogizált formában fedezhető fel a tárolóegységeken.

Remek használhatóságú Windows képnézegető


Ha új verzióról van tudomásod, vagy észrevételed van az oldallal kapcsolatban használd a lap tetején található kapcsolat menüpontot.


Összefoglaló
Cikk neve
123 Photo Viewer – képnézegető Windows App
Szerző
Leírás
A 123 Photo Viewer egy Windows rendszerre kitalált ingyenes képnézegető alkalmazás

Kapcsolódó szoftverek