Blog

Diavetítés funkció is rendelkezésre áll az ImageGlass képnézegetőjében

Fejlettebb képkezelési eszközök állnak rendelkezésre az ImageGlass nevű alkalmazás esetén ha lecseréled a Windows beépített szolgáltatását rá. A szoftver egy hatékony eszköz, hogy a legjobb minőségben lehessen fotókat megtekinteni, azt diavetítés formájában rendszerezve lejátszani. Akár telepítés nélkül is beszerezhető.

Az installálást nem igénylő verziót javasoljuk kipróbálni mivel sokkal rugalmasabban próbálható ki hogy a számítógépünkön tárolt fotókat megtekinthessük a kívánt módszerekkel. Lehetőség van egyetlen fotót hagyományos módszerrel, illetve több tartalom esetén kép diavetítésbe rendszerezve megtekinteni.

A szoftver első használatakor egy beépített varázslófelületen definiálhatóak azok a beállítások amik a képkezelő későbbi használatához szükségesek. Ilyen hogy milyen nyelven szeretnénk használni, itt szerencsére a Magyar nyelv is kiválasztható. Több modern, látványos téma között is ki lehet választani, hogy milyen megjelenéssel rendelkezzen a program. A megnyitott képpel több képkezelési feladat is elvégezhető, ilyen az egyes fájlok közötti lapozás, a forgatásuk, függőleges, illetve vízszintes tükrözés, a fotó vágása, szélesség, magasság, méretre igazítás, illetve néhány fájlkezelési feladat ahol a több példányos tartalmak közötti navigáció, illetve az esetleges törlés végezhető el ha néhány tartalomra nincs szükségünk. Az ImageGlass hagyományos telepíthető kiadása is beszerezhető amit rendszeresebb használatra, illetve azoknak javasoljuk akik naponta kezelnek fotó jellegű fájlokat, illetve le szeretnék cserélni a Windows beépített képnézegető, szerkesztő funkcióját. Igaz néhány szolgáltatásban sokkal kevesebb lehetőség áll rendelkezésre, azt viszont egy teljesen más megközelítésből lehet mint képkezelési feladatot elvégezni.

ImageGlass – képkezelő alkalmazás


Ha új verzióról van tudomásod, vagy észrevételed van az oldallal kapcsolatban használd a lap tetején található kapcsolat menüpontot.


Összefoglaló
Cikk neve
Diavetítés funkció is rendelkezésre áll az ImageGlass képnézegetőjében
Szerző
Leírás
Képnézegető, képszerkesztő szoftver: ImageGlass

Kapcsolódó szoftverek

Szólj hozzá