Blog

Fotók diavetítésekbe rendszerezését támogatja a FileExplorerGallery

A képkezelő alkalmazás egy ingyenesen használható képnézegető program amivel akár nagyobb képgyűjteményből lehet egy korszerű képdiavetítést létrehozni. A FileExplorerGallery a fájlok lapozására, forgatását, illetve a nagyításukra is támogatott.

A számítógépen található képek megtekintésére használható eszközzel egy csak a lényegesebb eszközök állnak rendelkezésre ami egy képkezelő szoftvernél szükséges. A szoftver egy modern, korszerű felhasználói felülettel készítették el ahol szintén csak a legfontosabb beállítások lettek integrálva, az összes képformátumot meg tudja nyitni, illetve azokat a felhasználó képkezelési elvárásai szerint tudja megjeleníteni. A képnézegető szoftverrel a képek között lapozhatunk, felnagyíthatóak, forgathatóak.

Ingyenes képkezelő program

A FileExplorerGallery képkezelője akár rengeteg fotó, képgyűjtemény megtekintésére egy eredményes program. Dinamikus, rugalmas felhasználói felülettel lehet azokat a képeket kiválasztani amit a képkezelő programmal szeretnénk megtekinteni. A Slideshow lejátszás sebessége is definiálható. A szoftver alapértelmezett gyorsbillentyűs indító funkciót az F12 billentyűvel lehet futtatni, az módosítható ahol azt a billentyű kombinációt lehet hozzá integrálni ami a szoftver használójának szükséges. A FileExplorerGallery egy remek, csekély erőforrás paraméterekkel használható képnézegető, diavetítés készítő, innen szerezhető be a program.

FileExplorerGallery – képnézegető program


Ha új verzióról van tudomásod, vagy észrevételed van az oldallal kapcsolatban használd a lap tetején található kapcsolat menüpontot.


Összefoglaló
Cikk neve
Fotók diavetítésekbe rendszerezését támogatja a FileExplorerGallery
Szerző
Leírás
A FileExplorerGallery egy képnézegető program amivel a képeket diavetítésekbe definiálva tudjuk megjeleníteni.

Kapcsolódó szoftverek

Szólj hozzá