Blog

UltraDefrag: kis méretű, hatékony töredezettség mentesítő

Az alábbi töredezettség mentesítő program a kis méretével ellentétben megbízhatóan látja el a merevlemez optimalizálását, nem csak hogy ingyenes, de még Magyar nyelven is tud.

Ha kis erőforrás igénnyel bíró számítógéped van, le szeretnéd cserélni az operációs rendszered által biztosított ezen jellegű szolgáltatást, de erre nem szeretnél vagyonokat költeni, akkor itt az UltraDefrag. Maga a program több csomagban is elérhető, akik nem akarják installálni, azok is előnyös helyzetben érezhetik magukat hisz hordozható változata is létezik. Az UltraDefrag a használata során az egyszerűségre koncentrál, a hasonló programokkal összehasonlítva nem tartalmaz annyi beállítási lehetőséget, kizárólag csak azokat amik elengedhetetlenek. Külön mód van arra hogy csak elemzéseket hajtsunk végre, ha nincs szükség beavatkozásra mellőzhető a futtatása. Az UltraDefrag több töredezettség mentesítési módszert is támogat, gyors, illetve lassabb, ami alaposabb az előzőnél. A vizsgálatokat időzíteni lehet külön a rendszerindításra, jelentések készíthetőek. Az UltraDefrag kezelőfelületét, a betűtípusokat meg lehet változtatni a saját ízlésünknek megfelelően.

Az alkalmazás külön vezérelhető előre hozzárendelt billentyűparancsokkal. Igaz a lehetőségeit tekintve koránt sem veszi fel a versenyt a nagyobb márkanevekkel, de akik az egyszerűséget, és az ingyenességet tartották szem előtt amikor töredezettség mentesítő programot kerestek, azok számára tökéletes választás. Vele jobb teljesítményt hozhatsz ki a számítógépedből.

Az UltraDefrag egy SSD meghajtókat is támogató töredezettség mentesítő program, ami magyar nyelvi támogatással is bír, elérhető belőle hordozható változat is. Természetesen teljesen ingyenesen használható.

UltraDefrag kis meretu, hatekony toredezettseg mentesíto-161720
Profi, egyszerűen használható töredezettség mentesítő szoftver: UltraDefrag


Ha új verzióról van tudomásod, vagy észrevételed van az oldallal kapcsolatban használd a lap tetején található kapcsolat menüpontot.


Összefoglaló
Cikk neve
UltraDefrag: kis méretű, hatékony töredezettség mentesítő
Szerző
Leírás
Az alábbi töredezettség mentesítő program a kis méretével ellentétben megbízhatóan látja el a merevlemez optimalizálását, nem csak hogy ingyenes, de még Magyar nyelven is tud.

Kapcsolódó szoftverek

Szólj hozzá