MaxiPDF PDF editor & builder 2.1.2

A MaxiPDF PDF editor & builder egy mobilon használható PDF kezelő alkalmazás. Vele lehetőséged van ezeket a dokumentumokat szerkeszteni, megtekinteni, majd szükség esetén azokat meg is oszthatod. Online, illetve Offline szolgáltatásokkal is rendelkezik ez az Android Program. Természetesen Free alkalmazásként használhatod.

Ma már nem kell azért a számítógépedet bekapcsolni, hogy PDF dokumentumokat tudj szerkeszteni, ha mobiloddal szeretnéd azt tenni, csak egy megfelelő alkalmazásra van szükség. Pontosan erre hivatott a MaxiPDF PDF editor & builder, ami amellett hogy teljesen ingyenes, olyan opciókat is biztosít, amiket nem is gondolnánk róla.

A MaxiPDF PDF editor & builder letöltése után a gyors telepítést követően egy igen leegyszerűsített felhasználói felület fogad, ahol egy alternatív fájlkezelő is biztosított, amivel megkeresheted azt a PDF dokumentumot, amit szerkeszteni, esetleg megtekinteni szeretnél. A MaxiPDF PDF editor & builder arra is alkalmas hogy új PDF dokumentumokat készíts akár a semmiből, ehhez több szerkesztőeszközt, rajzeszközöket is biztosít. Ebbe beilleszthetsz szöveges tartalmakat, objektumokat, képeket. Az applikáció alapvetően két módon használható, vagy Offline módban, ahol a program által biztosított lehetőségeket vesszük igénybe, vagy kliensként használva Online is szerkeszthető a dokumentum, az utóbbi esetén sokkal több lehetőség válik elérhetővé.

Ha az elkészített PDF dokumentumot meg szeretnéd osztani, ezt akár egy parancs kiadásával teheted meg.

A MaxiPDF PDF editor & builder egy PDF dokumentumok megtekintésére és szerkesztésére alkalmas Android program, ami Online, illetve Offline szolgáltatásokkal kápráztatja el a kipróbálóit. PDF-ek megosztásához is használhatod.

MaxiPDF PDF editor & builder Android

MaxiPDF PDF editor & builder Összefoglaló:

  • PDF szerkesztő Androidra
  • PDF dokumentumok megtekintéséhez
  • rajzolási lehetőségek
  • megosztás
  • Offline, Online szolgáltatások…
  • Egyszerű használat
  • Angol nyelv
  • Teljes verziós változat ( Freeware )
  • Hivatalos oldal: https://play.google.com/store

letoltes_Android


Ha új verzióról van tudomásod, vagy észrevételed van az oldallal kapcsolatban használd a lap tetején található kapcsolat menüpontot.


Szerkesztői értékelés
5
Teljes név
MaxiPDF PDF editor & builder
Platform
Android
Teljes ár
0 HUF Freeware
URL

Kapcsolódó szoftverek