Waze App

A Waze egy igen népszerű közösségi alapon használható GPS program Androidra. Rengeteg különleges szolgáltatást biztosít, értesülhetsz a közelben tartózkodó barátaidról, útinformációkat, útvonaltervezést, traffipax jelentéseket is biztosít ez a Free alkalmazásként használható Android program. Természetesen Magyar nyelven használhatod.

Ha egy igazán sokrétű, ingyenes, GPS programot keresel az Androidot futtató mobilodra, akkor mindenképp érdemes kipróbálnod a Magyar nyelvi támogatással elérhető Waze nevű alkalmazást.

A Waze App letöltése és telepítése után néhány extra lehetőséghez lehet hozzáférni, aminek a konfigurálásával lehet teljes értékűen kihasználni azokat a funkciókat amire eredetileg lett tervezve. Ha regisztrálod információt tud arról biztosítani, hogy a közeledben található e ismerős, így egy rögtönzött találkozót is tudsz eszközölni.

Azon kívül hogy a Waze megjeleníti az aktuális pozíciódat, tervezhetsz útvonalakat, a fontosabb helyszíneket kedvencekhez lehet adni.

Adott pontra való navigálás esetén számos igen hasznos információval tud szolgálni, traffipaxokról, a közelben található benzinkutakról, torlódásokról, így azokat elkerülve zavartalanabbul, gyorsabban érhetsz célt. Természetesen ilyen jellegű adatokat te is megadhatsz, amivel azokat a felhasználókat segítheted, akik szintén a Waze-t használják. Mivel hatalmas felhasználói táborral rendelkezik garantált a valósidejű tájékoztatás.

A Waze beállításainál rengeteg konfigurációs lehetőséghez lehet hozzáférni, hangvezérlések, kijelzőbeállítások, választható éjszakai mód, engedélyezhető a sebességmérő funkció, itt akár figyelmeztetni is tud. Alternatívájaként választhatod a GPS Navigation & Maps Sygic nevű alkalmazást.

A Waze több mint egy hagyományos GPS program, mivel az esetében az általa szolgáltatott információk maga a felhasználók jelentései alapján alakulnak, mindent tud amit egy ilyen jellegű Android programtól el lehet várni. Természetesen ingyenes és Magyar nyelvű.

Waze Android

Waze Összefoglaló:

 • GPS program Androidra
 • értesít a közeledben található barátokról
 • rengeteg speciális beállítás
 • útvonaltervezés
 • traffipax információk
 • közösségi alapon történő valós idejű jelentések
 • Magyar nyelv
 • Teljes verziós változat ( Freeware )
 • Hivatalos oldal: https://www.waze.com/hu/

letoltes_Android


Ha új verzióról van tudomásod, vagy észrevételed van az oldallal kapcsolatban használd a lap tetején található kapcsolat menüpontot.


Szerkesztői értékelés
5
Teljes név
Waze
Platform
Android
Teljes ár
0 HUF Freeware
URL

Kapcsolódó szoftverek

 • GPS Navigation & Maps Sygic App2016-03-27 GPS Navigation & Maps Sygic App (0)
  A GPS Navigation & Maps Sygic egy mobilokra tervezett igen rugalmasan kezelhető GPS program. Ez a Free alkalmazás Offline alapú […]
 • ShowKeyPlus 1.1.16.02021-06-13 ShowKeyPlus 1.1.16.0 (0)
  A ShowKeyPlus egy telepítés nélkül használható rendszer informáló program. A Free alkalmazással megtudható az operációs rendszer […]
 • PDF Combiner 2.12021-06-13 PDF Combiner 2.1 (0)
  A PDF Combiner irodai szoftverrel PDF fájlokat lehet szerkeszteni, egyszerű kezelhetőséggel használható. A Free alkalmazással a […]
 • Ant Commander 3.22021-06-13 Ant Commander 3.2 (0)
  Az Ant Commander egy korszerű paneles felhasználói felülettel rendelkező fájlkezelő ami fájlok online mozgatását is támogatja FTP […]
 • Vivaldi 4.0.2312.272021-06-13 Vivaldi 4.0.2312.27 (0)
  A Vivaldi nevű alkalmazás a kor elvárásainak teljes mértékben megfelelő böngésző, aminek az erőssége az igen rugalmas testre […]