LinuxLive USB Creator Portable 2.9.4

A LinuxLive USB Creator Portable segítségével telepítés nélkül próbálhatsz ki Linux operációs rendszereket. A hagyományos kiadástól annyival tér el hogy ezt nem kell installálni, hordozható. Free alkalmazásként futtatható.

Elsősorban Windows felhasználók számára jelenthet változatosságot az alábbi hasznos tools ami adatvesztés veszélye nélkül teszi a számunkra lehetővé, hogy más platformokat is ki tudjunk próbálni, tesztelés vagy akár munka céljából. Az alkalmazással létrehozhatunk Bootolható rendszereket, illetve Windows alól futtatható változatot is. A különlegessége hogy az általa futtatott Linux Disztibúció megőrzi az egyéni beállításainkat amit a következő indításakor be is tud tölteni. A telepíthető változatát itt találod. A használatát beépített varázslófelület segíti. Használati utasítás…

A LinuxLive USB Creator Portable egy telepítést nem igénylő különleges program, amivel USB kulcsra készíthetünk Bootolható Linux telepítőkészleteket. Opcionálisan a kezelőfelületén az is megadható, hogy a kívánt Linux rendszert letöltse. 

 LinuxLive USB Creator Portable pillanatkép

LinuxLive USB Creator Portable Összefoglaló:

  • Bootolható Linux rendszer létrehozására használható

  • Linux letöltő funkció

  • hordozható változat

  • egyszerű kezelhetőség

  • a vele installált rendszer megőrzi a beállításokat

  • teljes verziós változat ( Freeware )

  • Fejlesztői oldal: http://www.linuxliveusb.com/en/home

letoltes32bit


Ha új verzióról van tudomásod, vagy észrevételed van az oldallal kapcsolatban használd a lap tetején található kapcsolat menüpontot.


Szerkesztői értékelés
5
Teljes név
LinuxLive USB Creator Portable
Platform
Windows XP / 7 / 8 / 10
Teljes ár
0 HUF Freeware
URL

Kapcsolódó szoftverek