Clementine Music Player 1.3.1

A Clementine Music Player egy igen tekintélyes tudás birtokában lévő zenelejátszó szoftver. Különlegessége, hogy szinte bármilyen forrásból meg tud nyitni tartalmakat, legyen az a PC merevlemeze, műsoros CD adathordozók, de akár Online rádiócsatornákhoz is hozzáférhetsz komolyabb erőfeszítés nélkül. Zenekereső, konvertáló funkcióval. Magyar nyelvű sőt Free alkalmazásként futtatható. Ismeri az MP3, OGG, FLAC, OPUS formátumokat is.

Ha rendszeresen hallgatsz zenét a számítógépeden, akkor mindenképp érdemes kipróbálnod a Clementine Music Player nevű szoftvert, ami nem csak hogy ingyenes, nagy tudású, de magára a kinézetére sem lehet panasz.

A Clementine Music Player Letöltése után gyakorlatilag néhány lépésben telepítheted, ami után azonnal használatba is veheted. A program kezelőfelülete a kornak megfelelő, látványos elrendezéssel bír, könnyen navigálható, sőt Magyar nyelvi támogatást is kapott így ez sem jelent problémát. A szoftver támogatja, hogy saját lejátszólistákat lehessen összeállítani a gépeden tárolt zenei fájlokból, itt kezeli az MP3, OGG, WAV, FLAC, AAC, ASX, CUE, OPUS, OGA, MP2, MKA és még számos olyan kiterjesztést amit nem is gondolnánk.

Ha online rádiócsatornákat szeretnél hallgatni, a Clementine Music Player néhány előre hozzáadott adóhoz is hozzáférést biztosít. A számodra fontosabbakat kedvencekhez adhatod, sőt igény esetén azokról néhány információt is meg lehet tudni.

A Clementine Music Player specialitásai között felfedezhető még egy audió konvertáló, amivel akár mobilodra tudsz támogatottabb zenei fájlokat előállítani.

Felfedezhető még benne egy kereső funkció is amivel zenéket kereshetsz az interneten, majd az általa biztosított lista elemeit akár le is játszhatod vele.

A Clementine Music Player a beállításoknál rengeteg testre szabási lehetőséget szolgáltat. Megadható neki a viselkedési jellemzők, módosítható a megjelenés is.

Helyette választhatod még az AIMP vagy az Audacious megoldását, az utóbbit még telepíteni sem szükséges, így több gépen is futtatható.

A Clementine Music Player segítségével szinte bármilyen forrásból meg tudsz nyitni zenei állományokat, lehet vele Online rádiócsatornákat streamingelni, konvertáláshoz is nyújt segítséget. A kinézetét teljesen át lehet alakítani.

Clementine Music Player

Clementine Music Player Összefoglaló:

 • Zenelejátszó program
 • lejátszólisták támogatása
 • modern megjelenés
 • zenekereső
 • rengeteg formátumot ismer
 • Online rádiócsatornákhoz
 • audió konvertáló
 • Magyar nyelv
 • Teljes verziós változat ( Freeware )
 • Hivatalos oldal: https://www.clementine-player.org

letoltes32bit


Ha új verzióról van tudomásod, vagy észrevételed van az oldallal kapcsolatban használd a lap tetején található kapcsolat menüpontot.


Szerkesztői értékelés
5
Teljes név
Clementine Music Player
Platform
Windows XP / 7 / 8 / 10
Teljes ár
0 HUF Freeware
URL

Kapcsolódó szoftverek

 • Freemake Music Box 1.0.72016-09-10 Freemake Music Box 1.0.7 (0)
  A Freemake Music Box egy online zenelejátszó szoftver amely segítségével kedvenc zenei előadónk műveit hallgathatjuk meg, […]
 • Spotify 1.0.48.1032017-02-06 Spotify 1.0.48.103 (0)
  A Spotify egy igen népszerű multimédiás kliens program amivel lehetőséged van zenéket keresni, megosztani, Online […]
 • MusicWire 2.02017-01-11 MusicWire 2.0 (0)
  A MusicWire egy telepítés nélkül használható zenei fájlok keresésére és az azok letöltésre alkalmas program. Nagyon […]
 • XMPlay 3.8.2.32016-03-01 XMPlay 3.8.2.3 (0)
  Az XMPlay egy kis méretű, minimális erőforrás igénnyel rendelkező zenelejátszó szoftver, ami számos népszerű formátumot […]
 • CoolPlayer+ 2.19.62016-02-08 CoolPlayer+ 2.19.6 (0)
  A CoolPlayer+ egy kis méretű, rengeteg hasznos funkciót magában rejtegető zenelejátszó szoftver. Ez a Free alkalmazás azon […]