Zortam Mp3 Media Studio: Szoftver MP3 tartalmak rögtönzött konvertálásához…

Minden fontosabb lehetőséggel felszerelt multimédiás központ a Zortam Mp3 Media Studio ami zenei tartalmak esetén megfelelő meglévő zenéid kategorizálására, azok konvertálására, vagy akár a lejátszásukhoz. Itt MP3, WAV támogatással bír. A fájlokhoz tartozó metaadat információk módosítására is kiváló.

Ha használod a Zortam Mp3 Media Studio nevű alkalmazást, esetleg olyan audió fájllal rendelkezel amit konvertálni szeretnél, elsősorban MP3, WAV kimenetekre tartasz igényt, akkor ezért nem kell külön programot telepítened, hisz erre is képes.

A tényleges feladat végrehajtásához, a zenei fájlok konvertálásához a következőként kell hogy eljárj:

Miután telepítetted és elindítottad a Zortam Mp3 Media Studio nevű programot, a fő vezérlőszerven válaszd ki az eszközök, WAV és MP3 átalakító menüpontot itt csak meg kell neki adni a konvertálandó audió fájl közvetlen elérési útvonalát. A beállításoknál meghatározható, hogy mono, vagy sztereó kimenetet szeretnél e kapni, továbbá módosítható a hozzá tartozó bitsűrűség, mintavételezési frekvencia.

Sajnos hátrány, hogy a Zortam Mp3 Media Studio kizárólag a szóban forgó két formátummal tud kizárólag dolgozni, de viszont azokkal oda-vissza. Gyors minőségromlás nélküli végeredményt biztosít.

Természetesen a Zortam Mp3 Media Studio funkcionálisan tekintve ettől sokkal több lehetőségre hivatott, a telepítése után automatikusan megkeresi és kategorizálja az összes olyan jellegű fájlt amit támogat. Az azokat jellemző információk megjelenítésére, meta információk módosítására, műsoros CD-lemezek rippelésére is alkalmas.

Multimédiás lejátszóként is funkcionál. Magyar nyelven is tud. Akik nem szeretnék telepíteni, hordozható változatban is letölthetik.

Zortam Mp3 Media Studio Szoftver MP3 tartalmak rogtonzott konvertalasahoz-173707

Konvertálj MP3-ból WAV-ba, oda-vissza a Zortam Mp3 Media Studio segítségével


Ha új verzióról van tudomásod, vagy észrevételed van az oldallal kapcsolatban használd a lap tetején található kapcsolat menüpontot.


Összefoglaló
Cikk neve
Zortam Mp3 Media Studio: Szoftver MP3 tartalmak rögtönzött konvertálásához…
Szerző
Leírás
Minden fontosabb lehetőséggel felszerelt multimédiás központ a Zortam Mp3 Media Studio ami zenei tartalmak esetén megfelelő meglévő zenéid kategorizálására, azok konvertálására, vagy akár a lejátszásukhoz.

Kapcsolódó szoftverek