Windows teljesítményének növelése, fölösleges folyamatok leállítása a jv16 PowerTools-al

Az operációs rendszer problémáinak a megszüntetéséhez használható kiegé

szítő, a program fájlkezelő funkcióval sokkal gyorsabban lehet a nagyobb mérettel rendelkező fájlokat, illetve Registry értékeket felkutatni. A jv16 PowerTools a tartalmaink eredményesebb megosztásához, fájlok darabolásához, illetve egyesítéséhez is futtatható. A hasztalan folyamatok leállítása után akár erőforrást lehet felszabadítani. Az operációs rendszer teljesítményét fokozhatjuk.

A szoftver egy lemezkarbantartáshoz létrehozott program amivel a nem kellő tartalmak törölhetőek, folyamatkezelő funkcióval a Processek leállíthatóak, hatékonyabban tudjuk a Windows rendszert különleges feladatokra futtatni. A beállításjegyzékekben elérhető hibás értékek kereséséhez, illetve az azok törléséhez is hatékony. Az operációs rendszer problémáihoz elérhető Registry értékek, fájlok megnyithatóak, vágólapra másolhatóak, kijavíthatjuk.

Processek, illetve folyamatstruktúrák leállítása

A jv16 PowerTools lemezkarbantartó egy feladatkezelő funkciót is biztosít amivel akár csoportosan le lehet állítani azokat a programokat, Processeket amikre nincs szükség. A szoftverrel akár több RAM, illetve processzor erőforrás igénnyel bíró játékokat, szoftvereket jobb teljesítmény paraméterekkel lehet futtatni.

A számítógép erőforrás tulajdonságainak a javításához használható karbantartó amivel a már nem kellő rendszerleíró tartalmak, fájlok törölhetőek. A jv16 PowerTools innen érhető el, egy Processekhez kipróbálható kereső funkciót is tartalmaz, leállíthatjuk a nem kellő alkalmazásokat.

jv16 PowerTools – Karbantartó szoftver


Ha új verzióról van tudomásod, vagy észrevételed van az oldallal kapcsolatban használd a lap tetején található kapcsolat menüpontot.


Összefoglaló
Cikk neve
Windows teljesítményének növelése, fölösleges folyamatok leállítása a jv16 PowerTools-al
Szerző
Leírás
A számítógép gyorsításához modern karbantartó szoftver amivel duplikált fájlokat is keresni tudunk. jv16 PowerTools Registry, illetve fölösleges tartalmak törléséhez is hatékony.

Kapcsolódó szoftverek