VirCleaner 1.0

A VirCleaner segítségével telepítés nélkül távolíthatjuk el a nemkívánatos vírusokat számítógépünkről, valós idejű védelmet biztosít.

 

Az alábbi alkalmazás inkább másodlagos védvonalként, illetve már fertőzött, védelmi szoftvert nem tartalmazó számítógépek számára javasolt. Mivel a VirCleaner nem igényel installálást tehát hordozható, minimális annak az esélye hogy blokkolni tudná a kártevő alkalmazás. Futtatása során több keresési módot is biztosít, mindamellett folyamatosan figyelemmel kíséri a háttérszolgáltatásokat a gyanús folyamatokat azonnal képes leállítani azt.A fertőzött elemet manuálisan távolíthatjuk el a rendszerből.

 A letölthető állomány egy tömörített mappában található amit miután kicsomagoltunk azonnali munkára is foghatunk. Felülete egyszerű, átlátható a valósidejű védelem bármikor ki illetve bekapcsolható. Mellé javasoljuk vagy az Eset Smart Security vagy az Avast Free Antivírust, együttesen teljes körű védelmet kaphatunk. Ingyenes változat.

VirCleaner pillanatkép

Összefoglaló:

  • Hordozható víruseltávolító program
  • több keresési mód
  • egyszerű használat
  • valósidejű védelem
  • kifejezetten fertőzött rendszerek megtisztítására használható

 letoltes32bit


Ha új verzióról van tudomásod, vagy észrevételed van az oldallal kapcsolatban használd a lap tetején található kapcsolat menüpontot.


Kapcsolódó szoftverek