Blog

Univerzális képszerkesztő különleges effekt szolgáltatásokkal: Access Image…

Különleges effekteket is ki lehet választani az Access Image képszerkesztőjének a használata esetén mivel egy igen korszerű eszköznek számít, azt 3D, illetve GIF animációk modern létrehozására is felhasználható. Saját képek készítéséhez, illetve a meglévők restaurálásához amihez képernyőrögzítőt is használhatsz.

Hatékony szoftverként használható univerzális program amivel rengeteg képszerkesztési feladatot el lehet végezni, a meglévő tartalmak módosítása, képrestaurálás, saját fájlok készítése is lehetséges. A képszerkesztő alkalmazással 3D animációkat lehet létrehozni egyszerű képekből, vagy dizájnos, remek grafikai összetevőkkel létrehozott GIF animációkat is készíthetsz.

Képlopásokhoz, amit azonnal szerkeszteni lehet

Az Access Image képlopójával készített fotót szerkeszteni lehet, amit effektekkel lehet feldobni. Néhány képkezelési feladat profilosan lett létrehozva, ahol csak a szükséges paramétereket kell meghatározni, ezt követően a szoftver azonnal megtekinthetővé teszi az elkészített módosítást. Rajzeszközöket is használhatsz, ecset, festékszóró, amit méretezni lehet. A képeket méretezheted, konvertálhatod, vagy akár vágható, eltávolíthatóak a fölösleges részek.

Az Access Image beállításainál egy hasznos funkciót lehet beállítani, meghatározható, hogy mely kép formátumokat szeretnéd a szoftverrel megnyitni szerkesztésre. Az itt felfedezhető listán az ismert képformátumok mind fel vannak sorolva. Az Access Image egy még kevésbé elterjedt, de mindenképp ígéretes fotó szerkesztő szoftver.

Access Image – képszerkesztő szoftver


Ha új verzióról van tudomásod, vagy észrevételed van az oldallal kapcsolatban használd a lap tetején található kapcsolat menüpontot.


Összefoglaló
Cikk neve
Univerzális képszerkesztő különleges effekt szolgáltatásokkal: Access Image...
Szerző
Leírás
Gif animációk létrehozására, illetve restaurálásra is felhasználható professzionális képszerkesztő szoftver. Az Access Image fotók effektezésére is megfelel.

Kapcsolódó szoftverek

Szólj hozzá