Készíts 3D hologramokat a PICOLAY képszerkesztőjével

Az alkalmazás egy igen különleges képszerkesztési módszert támogat, hogy néhány kattintással tudj létrehozni látványos 3D hologramokat képekből. Természetesen rengeteg képformátum szóba jöhet ha azokat restaurálni kell, saját MPO projektet hoznánk létre.

A viszonylag csekély mérettel rendelkező szoftverrel egy különleges képmanipulációs eljárás végezhető el, komolyabb szakértelem nélkül tudsz 3D animációkat készíteni GIF animáció formátumban. Feliratokat helyezhetünk el, előre kiválasztható a betűtípus, illetve a színvilág

3D hologramok készítése képekből

A PICOLAY az egyik legkönnyebben használható, megfelelő funkció támogatással rendelkező képszerkesztő amivel jelenleg létre lehet hozni 3D hologram jellegű képkollekciókat. Kiindulásként több fotó formátum is betallózható, néhány módosításhoz profil szerint lehet kiválasztani az adott feladathoz szükséges konfigurációt. A tényleges kép módosítás előtt azt megtekinthetjük a félresikerült feladatok vissza is vonhatóak. Az akár néhány percet igénylő konfiguráció után, az előnézeti eszközök igénybevételével azonnal létre is hozható a fotó, azt a kívánt helyen képes eltárolni a kiválasztott formátumban. Az ingyenes képszerkesztő program innen szerezhető be.

A szoftverrel, a PICOLAY megoldásával elsősorban 3D hologramokat, illetve MPO projekteket hozhatunk létre, restaurálhatóak vele a gépünkön található fotók. Ingyenes kiadás.

PICOLAY – 3D hologram készítő


Ha új verzióról van tudomásod, vagy észrevételed van az oldallal kapcsolatban használd a lap tetején található kapcsolat menüpontot.


Összefoglaló
Cikk neve
Készíts 3D hologramokat a PICOLAY képszerkesztőjével
Szerző
Leírás
Hologram készítő program képek felhasználásával: PICOLAY

Kapcsolódó szoftverek