Új néven Fut a Panda Cloud Antivírus

A jól megszokott hatékonyság, széleskörű biztonsági funkciók továbbra is elérhetőek a Panda Cloud Antivírus nevű szoftverben, de egyvalami viszont változott, maga az elnevezés, mostantól Panda Free Antivirus néven fut tovább.

Akik eddig is a Panda vírusvédelmi szoftvercsalád ingyenes változatára bízták számítógépük védelmét, a legutóbbi frissítés után egy érdekes változást figyelhettek meg, méghozzá azt, hogy az alkalmazás neve megváltozott. Természetesen ez semmit sem változtat a funkcionalitáson, az eddig jól megszokott képességei továbbra is biztosítottak. A Magyar nyelvű felhasználói felület igen egyszerű, informatív, ahol azonnal kezdeményezni tudod a víruskeresést, itt teljes, egyéni, vagy a legkritikusabb területek vehetőek górcső alá. Kellő védelmet szolgáltat a cserélhető adathordozóid számára is minimalizálva annak az esélyét, hogy ezen útvonalon fertőződjön meg a számítógép. Folyamatfigyelőjével kockázati szintnek megfelelően rangsorolva tekinthetőek meg az aktív processek. Ellenőrizni tudja a digitális aláírásokat is. A veszélyesnek ítélt programok egy kattintással blokkolhatóak. Erősségét elsősorban abban lehet érzékelni, hogy maga a víruskeresés folyamata felhőn keresztül történik így jelentős erőforrás terhelést le tud venni a számítógépedről, de itt kritérium az aktív internet kapcsolat megléte. A Panda Free Antivirus mellett sajnos mindenképp javasolt vagy a Windows beépített tűzfal szolgáltatását, vagy egy külsős megoldást használni hisz az csak a prémium változatában vehető igénybe. Otthoni használat esetén bőséges, elégséges lehetőségeket szolgáltat. A telepítést követően a regisztrációja sajnos elkerülhetetlen, de ez hamar végrehajtható.

Felhő alapon futó víruskereső szoftver

Új név, régi megszokott funkcionalitás, biztonság


Ha új verzióról van tudomásod, vagy észrevételed van az oldallal kapcsolatban használd a lap tetején található kapcsolat menüpontot.


Kapcsolódó szoftverek