Blog

ESET Win32 Poweliks Cleaner: ingyenes Win32 Poweliks kártevő eltávolító

A címben leírt kártevő eltávolítása használható teljesen ingyenes víruskereső, eltávolító szoftver a ESET Win32 Poweliks Cleaner nem kell telepíteni, alap Angol tudásra van csak szükség azért hogy eredménnyel tudjuk vírus, kártevő mentesíteni a számítógépünket.

Az alábbi kártevőt ma már szinte minden víruskereső szoftver hatékonyan fel tudja ismerni, illetve el tudja távolítani. Ha esetleg az említett kártevőt sikerült összeszednünk ez a szoftver profi megoldás rá. A szoftvert, a ESET Win32 Poweliks Cleaner megoldását nem kell telepíteni, csak el kell indítani majd azonnal el is indítja azoknak a területeknek az átkutatását ahol ezek a vírusok megbújhatnak. Egy áttekinthető jelentést kapunk a megtalált kártevőkről, kézzel választható ki hogy törölni akarjuk e.

Az Angol nyelven futó program billentyűkombinációkkal képes elvégezni a kártevők törlését, ahol nagyon egyszerűnek számító betűket kell csak a CMD felülettel kitalált program felhasználói felületén beírni.

Megfelelő odafigyeléssel az alábbi kártevő, a Win32 Poweliks távol tartható a géptől, hogy meg tudja azt fertőzni, illetve önállóan el lehet távolítani csak egy víruskereső programra van szükségünk. Az ingyenes szoftvert innen szerezhetjük be.

ESET Win32 Poweliks Cleaner


Ha új verzióról van tudomásod, vagy észrevételed van az oldallal kapcsolatban használd a lap tetején található kapcsolat menüpontot.


Összefoglaló
Cikk neve
ESET Win32 Poweliks Cleaner: ingyenes Win32 Poweliks kártevő eltávolító
Szerző
Leírás
ESET Win32 Poweliks Cleaner - Ingyenes telepítés nélkül használható víruskereső

Kapcsolódó szoftverek

Szólj hozzá