Teljes körű illesztőprogram kezelő alkalmazás: DriverMax

Korlátlan funkciókat kapunk a számítógépen található illesztőprogramok kezelésekor ahol az azok frissítése, illetve a biztonsági mentés és az azok helyreállítása lesz lehetséges. A DriverMax rendszer információkat is meg tud jeleníteni a számítógép hardver jellemzőiről.

A Magyar felhasználói felülettel rendelkező biztató funkcionalitással kifejlesztett szoftverrel, egyetlen fejlesztési termék segítségével tudjuk az összes olyan feladatot elvégezni ami az illesztőprogramoknál fontos. Ilyen az azok frissítése, illetve az azok kilistázása és a több módszerrel történő biztonsági mentések létrehozása majd a helyreállítás. Biztonsági mentéseket készíthetünk az illesztőprogramokról, nagyon egyszerűen lehet azokat visszaállítani ha egy később közzétett változat problémásan futna. Teljes rendszer visszaállítási pontokat készíthetünk a DriverMax megoldásával ami egy egyszerűbb rendszer helyreállítási módszer az esetleges olyan hibák elhárításához ami bármikor megtörténhet így érdemes erre is koncentrálni.

A DriverMax beállítás panelján az esetlegesen már elérhető frissítések ellenőrzésének a gyakoriságát is módosíthatjuk, ez több korábban említett szoftver esetén lehet fontos mivel nem tudható, hogy mikor érhető el azokból frissebb kiadás. Rendszer informáló funkcióval is rendelkezik amivel alap adatokat kapunk a gépünkről.

DriverMax – Illesztőprogramok kezeléséhez univerzális Windows kiegészítő


Ha új verzióról van tudomásod, vagy észrevételed van az oldallal kapcsolatban használd a lap tetején található kapcsolat menüpontot.


Összefoglaló
Cikk neve
Teljes körű illesztőprogram kezelő alkalmazás: DriverMax
Szerző
Leírás
Az illesztőprogramokhoz az összes hasznos kiegészítőt tartalmazza amire szükség van, biztonsági mentések létrehozásához, illetve rendszer visszaállítási pontok készítéséhez is remek szoftver a DriverMax

Kapcsolódó szoftverek