TagScanner Portable 6.1.11

A TagScanner Portable egy kifejezetten zenei fájlok kezelésére szakosodott segédalkalmazás, amivel nem csak hogy a gépeden tárolt tartalmakat tudod rendszerezni, hanem akár azokat meg is tudod nyitni, hisz egy beépített médialejátszót is tartalmaz. Ez a népszerű szoftver telepítést nem igénylő kiadása. Magyar nyelvű. Ez a Free alkalmazás ID3 tag szerkesztőt is tartalmaz.

Akik rengeteg zenei tartalmat tárolnak a számítógépükön, igen hasznosnak fogja tekinteni a TagScanner Portable nevű alkalmazás, ami nem csak hogy könnyebbé teszi az azok rendszerezését, hanem meg is nyithatóak vele. Ez a kiadás nem igényel telepítést hordozható szoftver formájában futtatható. Természetesen ha mégis úgy döntöttél, hogy mégis telepítenéd, mivel naponta használnád, egy adott gépre szánod, akkor, a TagScanner Portable installálható változatát is megtalálod a kínálatunkban.

A TagScanner Portable Letöltése után egy tömörített fájlt kapsz, amit csak ki kell csomagolni egy üres mappába, ezután a program azonnal futtatható. Az alkalmazás Magyar nyelvi támogatással is bír, ezt külön a beállításoknál ki lehet választani abban az esetben ha nem honosított formában indulna el.

A TagScanner Portable egy alternatív fájlkezelőt is elérhetővé tesz, amivel a zenei fájlokat könnyen be lehet tallózni, azonnal rendszerezhetővé válnak. A beépített keresőjével gyorsabban találhatsz meg zenei fájlokat. Lehetőség van még vele a hozzájuk tartozó Tagokat szerkeszteni, újakat adhatsz meg, vagy akár a meglévők módosítását is elvégezheted.

Mivel zenei fájlokról van szó, előnynek tekinthető, hogy egy beépített médialejátszót is tartalmaz, ami a szokásos navigációs szervekkel van ellátva. Megállítás, ugrás, szüneteltetés.

Kötegelt feladatok végrehajtásakor, azokat egyszerre tudod átnevezni, saját lemezborítókat rendelhetsz hozzájuk, lejátszási listákat állíthatsz össze. Elsősorban MP3, OGG, WMA, FLAC, MPEG4 formátumokat ismer.

Hasonló lehetőségeket biztosít még a szintén telepítés nélkül használható a Zortam Mp3 Media Studio portable. Zenei tartalmak lejátszására használhatod még az AIMP Portable nevű programot, őt sem kell telepíteni, több gépen is futtatható cserélhető adathordozóról.

A TagScanner Portable egy zenei fájlok rendszerezésére és az azok megnyitására alkalmas szoftver, beépített keresőt, ID3 tag szerkesztőt is tartalmaz. Néhány hozzáadott műfaji beállítással, hogy egyszerűbben lehessen a szoftvert használni. Magyar nyelvi támogatással is rendelkezik.

TagScanner Portable

TagScanner Portable Összefoglaló:

 • Zenei fájlok rendszerezéséhez
 • beépített médialejátszó
 • nem kell telepíteni
 • több népszerű fájlformátumot ismer
 • ID3 tag szerkesztő
 • beépített kereső
 • Magyar nyelv
 • Teljes verziós változat ( Freeware )
 • Hivatalos oldal: https://www.xdlab.ru/en/index.htm

letoltes32bit


Ha új verzióról van tudomásod, vagy észrevételed van az oldallal kapcsolatban használd a lap tetején található kapcsolat menüpontot.


Szerkesztői értékelés
5
Teljes név
TagScanner Portable
Platform
Windows XP / 7 / 8 / 10
Teljes ár
0 HUF Freeware
URL

Kapcsolódó szoftverek

 • Alternate Quick Audio Converter 2.0.0302022-01-18 Alternate Quick Audio Converter 2.0.030 (0)
  Az Alternate Quick Audio Converter egy korszerű multimédiás szoftver amivel audió fájlokat tudunk lejátszani, konvertálni ahol a […]
 • DesktopOK 9.552022-01-14 DesktopOK 9.55 (0)
  A DesktopOK egy ikon rendező program amivel könnyedén tudod rendszerezni az asztalon elhelyezett elemeket. Azok elhelyezkedésének […]
 • Zortam Mp3 Media Studio Portable 29.102022-01-07 Zortam Mp3 Media Studio Portable 29.10 (0)
  A Zortam Mp3 Media Studio portable audió mindenes zenei anyagaid rendszerezésére, azok megnyitására használható remek kis program. […]
 • MusicBee Portable 3.4.80332022-01-06 MusicBee Portable 3.4.8033 (0)
  A MusicBee Portable egy zenei fájlok számos előre integrált szolgáltatással futtatható lejátszásához, illetve az azok […]
 • Metatogger 7.2.0.52022-01-06 Metatogger 7.2.0.5 (0)
  A Metatogger egy MP3, OGG, AAC, WMA, M4A, FLAC audió fájlformátumok esetén használható ID3 tag szerkesztő. Az alábbi Free alkalmazás […]