Stereoscopic Player 2.4.3

A Stereoscopic Player egy igen nagy tudással bíró multimédiás szoftver, amely különlegességét a 3D videó megjelenítési módban lehet érzékelni. Az alkalmazás mellett ami még mindenképp szól, hogy Magyar nyelven is tud. Képnézegető funkcióval. Kezeli az AVI formátumot is.

Mivel ma már egyre több számítógép tulajdonos rendelkezik 3D megjelenítési módot biztosító monitorral, egyre inkább igénynek számít az esetükben, hogy egy adott videót térhatással a lehető legjobb minőségben tudják megtekinteni. Többek között erre képes szoftver a Stereoscopic Player, ami profi a kategóriájában.

A program telepítéséhez komolyabb ismeretre nincs szükség, a legfontosabb információk megadásával, a hagyományos installálási lépésekkel már kezelhetővé is válik.

A Stereoscopic Player kezelőfelülete igen átgondolt, jól navigálható, igaz kinézetben még volna mit fejlődnie. A program szinte bármilyen forrásból meg tud nyitni tartalmat, legyen az a számítógép, URL, vagy akár DVD adathordozó.

A formátumokat tekintve a Stereoscopic Player támogatja a legnépszerűbbeket, AVI, MPEG, TS, OGG, AVS. Ha ez nem volna elég akár képek megtekintését is rá lehet bízni. Itt kezeli a JPG, TIF, BMP, JPEG kimeneteket is.

A betallózott média elindítása előtt a Stereoscopic Player megkérdezi egy felugró dialógus ablakon, hogy milyen beállítás szerint jelenítse meg a tartalmat, ez alapértelmezés szerint 3D, ez ki is kapcsolható. Megjelenítőhöz is igazíthatóak videó kimenet. A vezérlőszerveket tekintve a jól megszokott megállítás, ugratás, szüneteltetés opciók fedezhetőek fel rajta.

A kinézetéhez visszatérve, az némileg megváltoztatható a beépített skin editorával.

Mivel a program nem ingyenes, csak próbaverziósan vehető igénybe, néhány alternatívát is kínálunk, ilyen a VLC Media Player ha pedig igényt tartasz a 3D megjelenítésre, akkor QQ-Player vagy a KMplayer nevű applikációra van szükséged.

A Stereoscopic Player egy igen nagy tudással bíró videólejátszó, multimédiás segéd ami képnézegető funkcióval, 3D videó támogatással bír. Minden fontosabb kodeket támogat.

Stereoscopic Player

Stereoscopic Player összefoglaló:

letoltes32bit


Ha új verzióról van tudomásod, vagy észrevételed van az oldallal kapcsolatban használd a lap tetején található kapcsolat menüpontot.


Szerkesztői értékelés
4
Teljes név
Stereoscopic Player
Platform
Windows XP / 7 / 8 / 10
Teljes ár
39 EURO Trial
URL

Kapcsolódó szoftverek

 • KMPlayer 4.2.2.552021-08-26 KMPlayer 4.2.2.55 (2)
  A KMplayer nevű filmlejátszó programot nagy tudás, rengeteg támogatott kodek, egyedi beállítások jellemzik. Kevés olyan multimédiás […]
 • 3D Video Player 3.4 2013-05-19 3D Video Player 3.4 (0)
   A 3D Video Player segítségével olyan videókat is meg tudsz tekinteni térhatással amik alapértelmezetten nem tartalmaznak ilyen […]
 • Media Player Classic Home Cinema 1.9.162021-09-22 Media Player Classic Home Cinema 1.9.16 (0)
  A Media Player Classic Home Cinema egy remek, kis mérettel rendelkező filmlejátszó program ami szinte az összes létező Kodek típust […]
 • PotPlayer 2107292021-09-05 PotPlayer 210729 (0)
  A PotPlayer hatalmas kodek támogatással ellátott ingyenes videó lejátszó program, felületét és a megtekintendő videó tulajdonságait […]
 • VLC Media Player Portable 3.0.142021-06-09 VLC Media Player Portable 3.0.14 (0)
  A VLC Media Player portable egy igen széleskörű videó lejátszó szoftver, különleges szolgáltatásokkal. Tud streamingelni, tartalmaz […]