SPFileZilla 2.0.0.0

Az SPFileZilla egy telepítés nélkül használható, kis méretű FTP kliens alkalmazás, amivel a szokásos fájlkezelési műveleteket lehet végrehajtani. Egyszerű, áttekinthető kezelőfelület jellemzi. Fájlok mozgatásához, azok törléséhez, átnevezésükhöz. Free alkalmazás.

Kifejezetten azok számára lehet hasznos az alábbi FTP kliens program, ( SPFileZilla ) akik hálózati útvonalon történő fájlkezelési feladatok ellátásra olyan alkalmazást keresnek, amit nem kell telepíteni, egyszerűen használható, illetve fontos hogy ingyenes legyen.

Az SPFileZilla letöltése után egy tömörített mappát kapsz, amit csak ki kell csomagolni egy szabad helyre, ezt követően a mappában található alkalmazást csak el kell indítani.

A szoftver kezelőfelülete, az adott kategóriára jellemző FTP kliens alkalmazásokkal összehasonlítva nem biztosít annyi extra lehetőséget, funkciót, de azok az opciók amik egy átlagos felhasználó számára szükséges, azok mind felfedezhetőek benne.

Az SPFileZilla használata nagyon egyszerű, paneles elrendezésű, ahol a bal oldali kezelőfelületen a helyi gépen található fájlok fedezhetőek fel, míg jobb oldal a távoli kiszolgálón tárolt fájlok. A fontosabb fájlkezelési lehetőségeit tekintve lehet vele fájlokat másolni, törölni, azokat át lehet nevezni, megtekinthetőek, ha Text kiterjesztésről lenne szó, azok szerkeszthetőek.

Az SPFileZilla támogatja, hogy profil formájában tudd elmenteni azokat a hivatkozásokat ahová rendszeresen belépsz, így minimális energiaráfordítás mellett tudod a programot azonnal használható állapotba tenni. A beállításaira kitérve a szoftver gyakorlatilag semmilyen konfigurációs lehetőséget nem biztosít, igaz erre nincs is szükség, mivel a program alapértelmezett konfigurációval is teljes értékűen futtatható. Az SPFileZilla csak Angol nyelven használható, jelenleg nem tartalmaz Magyar nyelvi támogatást.

Mivel nem kell telepíteni, „ Portable változat „ ezért több gépen is futtatható akár egy cserélhető adathordozóról.

Sokkal több funkciót biztosító, szintén ingyenesen használható FTP kliens alkalmazás a FileZilla, illetve a FlashFXP. Mindkét szoftver lehetőséget biztosít, hogy fájlokat tudjunk szinkronizálni.

Az SPFileZilla egy Portable módon futtatható FTP kliens alkalmazás, amivel fájlokat tudsz mozgatni, törölni, szerkeszteni, átnevezni. Nagyon egyszerű a használata, nem igényel konfigurálást sem. Ingyenes változat.

SPFileZilla

SPFileZilla Összefoglaló:

 • FTP kliens alkalmazás
 • nem kell telepíteni
 • egyszerű használat
 • nem igényel beállítást
 • fájlok mozgatásához, másolásukhoz, szerkesztésükhöz
 • Angol nyelv
 • Teljes verziós változat ( Freeware )
 • Hivatalos oldal: https://spfilezilla.codeplex.com/


Ha új verzióról van tudomásod, vagy észrevételed van az oldallal kapcsolatban használd a lap tetején található kapcsolat menüpontot.


Szerkesztői értékelés
5
Teljes név
SPFileZilla
Platform
Windows XP / 7 / 8 / 10
Teljes ár
0 HUF Freeware
URL

Kapcsolódó szoftverek

 • FileZilla 3.56.22021-10-27 FileZilla 3.56.2 (0)
  A FileZilla egy nyílt forráskóddal rendelkező, több platformra is elérhető ingyenes FTP kliens szoftver amely az egyik legnépszerűbb […]
 • FreeCommander Portable 2021.8402021-11-02 FreeCommander Portable 2021.840 (0)
  A FreeCommander Portable egy széleskörű támogatással rendelkező fájlkezelő alkalmazás ami FTP támogatással és szinkronizálási […]
 • FileZilla Portable 3.56.12021-10-27 FileZilla Portable 3.56.1 (0)
  A FileZilla Portable egy telepítést nem igénylő profi FTP kliens szoftver. Free alkalmazás létére mindent tud, szinkronizáláshoz is […]
 • FileRunner 20.052020-07-23 FileRunner 20.05 (0)
  A FileRunner egy hatékony fájlkezelő megoldás amivel a számtógépen található fájlokat lehet szerkeszteni, illetve mozgatni. FTP […]
 • WinFile 10.02019-01-12 WinFile 10.0 (0)
  A WinFile egy klasszikus, egyben retró jellegű fájlkezelő program Windows rendszerre. A szoftver a jól megszokott fájlkezelési […]