Soft4Boost Disc Cover: CD/DVD borító tervező szoftver

Dizájnos CD/DVD borítólemezeket tudsz készíteni a Soft4Boost Disc Cover nevű programmal amivel a saját gyűjteményedhez tervezhetőek meg azok. A Magyar nyelven használható szoftver akár sablonokat, fotókat, feliratokat is támogat egy projekten belül.

A barátságos megtervezéssel rendelkező szoftverrel egy CD/DVD borító tervező alkalmazást használhatsz ami az összes tervező funkciót tartalmazza. A programmal nem csak a meglévő CD/DVD lemez borítókat lehet különlegessé tenni, hanem magához a lemezhez is tervezhető ilyen jellegű tartalom. Ha az elkészült egyetlen kattintással ki is nyomtathatod. A Soft4Boost Disc Cover több ma már alapnak számító eszközt támogat ilyen az objektumok, Képek, feliratok, a szoftver által tartalmazott sablonok amik között lehet válogatni. A projekt hozzáadása után azt forgatni lehet, meghatározható az elhelyezkedése, a feliratok szintén ilyen rugalmasan konfigurálhatóak. Külön tervezhetőek meg a tok, illetve a lemezhez szükséges borítóképek. Az alkalmazás fejlesztője minden régióra figyelmet szentelt mivel akár régió szerint választható ki hogy mely lemeztípushoz szeretnénk azt létrehozni. A Soft4Boost Disc Cover szabadon kipróbálható változatát innen töltheted le. Remek megoldás CD/DVD borítók tervezéséhez.

Soft4Boost Disc Cover – Borító tervező


Ha új verzióról van tudomásod, vagy észrevételed van az oldallal kapcsolatban használd a lap tetején található kapcsolat menüpontot.


Összefoglaló
Cikk neve
Soft4Boost Disc Cover: CD/DVD borító tervező szoftver
Szerző
Leírás
Korszerű lehetőségekkel rendelkező CD/DVD borító tervező alkalmazás: Soft4Boost Disc Cover

Kapcsolódó szoftverek