Shade Sandbox 1.6

A Shade Sandbox egy különleges virtualizációs szoftver amivel emulált környezetben tudsz programokat futtatni. Neki köszönhetően biztonságosabban próbálhatsz ki új, még ismeretlen Appokat. Free alkalmazás.

Egy ingyenes, hasznos segédalkalmazás a Shade Sandbox amivel a Windows-tól teljesen elszigetelt formában tudsz kipróbálni új alkalmazásokat, így egy esetleges vírusfertőzést is meg lehet előzni.

A Shade Sandbox letöltése után a telepítés befejeztével a rendeltetésszerű használat érdekében a számítógép újraindítása szükséges, csak ezt követően használható.

Az alkalmazás kezelőfelülete nagyon egyszerű, áttekinthető, ebből adódóan maga a használata sem fog senki számára problémát okozni.

Ha egy új alkalmazást szeretnél „Sandboxban” futtatni, akkor csak annyit kell tenni, hogy a telepített program indítóikonját a felületére húzod, majd ezután csak el kell indítani a szoftvert. Támogat szinte bármilyen programot, legyen az böngésző, konvertálók, játékok, vagy multimédiás szoftver.

A Shade Sandbox kezelőfelületén igény esetén ki lehet üríteni az átmeneti mappát, ahol a korábban futtatott szoftverek munkafolyamat előzményei találhatóak. Innen opcionálisan megnyitható az a mappa, ahol a szóban forgó mappa található.

A Shade Sandbox gyakorlatilag semmilyen beállítást nem igényel, a telepítése után alapértelmezett konfigurációval teljes értékűen ellátja a feladatát. Szükség esetén akár több virtuális környezetet is létre lehet hozni.

A kínálatunkat tekintve nem az egyetlen alkalmazás a Shade Sandbox ami ilyen módon, biztonságosabb környezetet tud biztosítani, ilyen többek között a Sandboxie de ma már ez böngészők esetén is elérhető, ezt az opciót a Yandex Browser, illetve a Secure Browser is támogatja. A Comodo Firewall megoldása alapértelmezetten tartalmaz ilyen jellegű szolgáltatást.

A Shade Sandbox egy speciális emulátor alkalmazás, aminek köszönhetően az operációs rendszertől elszeparálva tudsz programokat futtatni, ennek köszönhetően sokkal biztonságosabb közeget teremtve a többi akár bizalmas jellegű adatokat használó alkalmazások számára. Jelenleg Magyar nyelvi támogatással nem rendelkezik, a telepítése után a gép újraindítására lesz szükség, illetve regisztrálásra lehet szükség.

Shade Sandbox

Shade Sandbox összefoglaló:

 • Emulátor
 • alkalmazások Sandbox-ban való futtatásához
 • nem igényel konfigurálást
 • egyszerű használat
 • egy kattintással üríthető munkafolyamat előzmények
 • Angol nyelv
 • Teljes verziós változat ( Freeware )
 • Hivatalos oldal: http://www.shadesandbox.com/


Ha új verzióról van tudomásod, vagy észrevételed van az oldallal kapcsolatban használd a lap tetején található kapcsolat menüpontot.


Szerkesztői értékelés
5
Teljes név
Shade Sandbox
Platform
Windows XP / 7 / 8 / 10
Teljes ár
0 HUF Freeware
URL

Kapcsolódó szoftverek

 • Sandboxie-Plus 1.12.32023-12-02 Sandboxie-Plus 1.12.3 (0)
  A Sandboxie-Plus egy igen hasznos Windows kiegészítő amivel biztonságosabban lehet még ismeretlen programokat kipróbálni. Ez a verzió […]
 • 360 Total Security 11.0.0.10612023-11-30 360 Total Security 11.0.0.1061 (1)
  A 360 Total Security egy „Sandbox” módot is biztosító víruskereső és eltávolító Free alkalmazás ami egyszerre több motort is biztosít […]
 • VMware Player 17.0.52023-10-20 VMware Player 17.0.5 (0)
  A VMware Player segítségével egyszerre több operációs rendszer futtatására van lehetőség egy adott időben. A Virtualizációs szoftver […]
 • VirtualBox 7.0.122023-10-17 VirtualBox 7.0.12 (0)
  A VirtualBox segítségével könnyedén tudsz egyszerre több operációs rendszert futtatni. Az alábbi Free alkalmazás különlegessége hogy […]
 • Comodo AntiVirus 12.2.2.80122021-07-04 Comodo AntiVirus 12.2.2.8012 (0)
  A Comodo AntiVirus a rosszindulatú szoftverek, vírusok eltávolítására és azok későbbi rendszerbe jutásának megakadályozására lett […]