Blog

Sérült Registry tartalmak keresése az Auslogics Registry Cleaner karbantartó szoftverrel

A szoftverrel akár mély keresési feladatokat futtathatunk a Registryben amivel törölhetőek a hibákat kiváltó tartalmak, hatalmas erőforrású szoftverek is könnyebben futtathatóak. Haszontalan Registry értékek kereséshez kiváló az Auslogics Registry Cleaner. A karbantartó szoftverrel gyorsabban tudjuk a Windows rendszert futtatni, a kritériumaink alapján kutathatjuk fel a már érvénytelen, sérült nem létező fájlokra mutató rendszerleíró kulcsokat, hibák nélkül tudjuk a számítógépet használni.

A szoftver egy megbízható Registry karbantartó szoftver amivel a Windows rendszerleíró adatbázisát optimalizálhatjuk a régi, érvénytelen Registry értékek eltávolításával. Redundancia problémák javításához is remek. Egy listán lebontva tekinthetőek meg azok a Registry értékek amiknek a törlésével akár gyorsabbá tehető a Windows. A programmal ki tudjuk azokat a Registry értékeket jelölni amiket a szoftverrel figyelembe szeretnénk venni, amik rontják a Windows sebességét. A futtatásakor problémák is előfordulhatnak, a szoftverrel el tudjuk a Registry karbantartási feladatokban felkutatott értékeket tárolni, vissza is állíthatjuk. Az Auslogics Registry Cleaner karbantartó szoftverrel azelőtt tudjuk az eltávolított Registry értékeket visszaállítani, hogy az kárt okozna a Windows rendszerben.

Sérült Registry értékeket is törölni tudunk

A számítógép összeomlásokat, illetve hibákat kiváltó Registry tartalmakat hatékonyan tudjuk eltávolítani. A szoftver az érvénytelen Registry értékeket, a hibás beállításjegyzékeket, activeX, fájltársítások, az indítópult elemek különböző területeit tisztítja meg. Manuálisan tudjuk azokat a Registry érték területeket meghatározni amiket a programmal szeretnénk beszkennelni. A szoftver az inkonzisztens állapotú Registry értékeket is felismeri.

A Windows rendszer Registry értékeit tisztíthatjuk meg az Auslogics Registry Cleaner modern karbantartó szoftverrel, nem létező, illetve sérült Registry tartalmakhoz is ideális. A maradvány Registry értékek eltávolításához is futtatható karbantartó szoftver innen szerezhető be.


Ha új verzióról van tudomásod, vagy észrevételed van az oldallal kapcsolatban használd a lap tetején található kapcsolat menüpontot.


Összefoglaló
Cikk neve
Sérült Registry tartalmak keresése az Auslogics Registry Cleaner karbantartó szoftverrel
Szerző
Leírás
A Registry tisztításához, illetve optimalizálásához remek az Auslogics Registry Cleaner.

Kapcsolódó szoftverek

Szólj hozzá