Rengeteg hasznos információt tudhatunk meg a FurMark videókártya tesztelővel

Egy speciális rendszer informáló alkalmazás amivel a videó kártyákról tudhatjuk meg az összes olyan paramétert ami jellemző azokra. A FurMark futtatásával rendszer információkat lehet megtudni arról hogy egy alkalmazás, vagy egy játék a futtatásakor a szükséges teljesítménnyel, legjobb felhasználói élménnyel használható.

A szoftver gyorsabbá, illetve jelentés mértékben kényelmesebbé teszi, hogy tesztelni lehessen a videó kártyákat ahol egy profil szerint előre definiált beállításokat, különleges teszteket lehet lefuttatni az adott hardveren. A szoftver ingyenesen használható ahol a kívánt eredmény eléréséhez, a videó kártyák tesztelése néhány egyszerűbb beállítást igényel csak. A rendszer informáló programmal a megtudhatjuk, hogy egy szükséges alkalmazás, vagy játék teljesítmény problémákat mentesen fut majd. Az idővel rejtetten már felfedezhető hardveres problémákat is hatékonyan tudja felderíteni, így még az esetleg megjelenő problémák előtt lehet megakadályozni az adatvesztést.

Remek videó kártya tesztelő alkalmazás

A tesztek között egy 15 percig futtatható Burn-in elemzést is használhatunk amivel igen pontos eredményeket kaphatunk a videó kártya használhatósági stabilitási paramétereiről.

Kiváló eredményeket biztosító videó kártyák is beszerezhetőek így egy remek funkció is rendelkezése áll amivel akár a mások tesztjeit is összevethetjük a saját eredményeinkkel. A szoftver szinte minden ma használt megjelenítőhöz, illetve videó kártyához is használható. A FurMark aktuális verziója innen szerezhető be.

FurMark – videó kártya tesztelő


Ha új verzióról van tudomásod, vagy észrevételed van az oldallal kapcsolatban használd a lap tetején található kapcsolat menüpontot.


Összefoglaló
Cikk neve
Rengeteg hasznos információt tudhatunk meg a FurMark videókártya tesztelővel
Szerző
Leírás
A FurMark nevű szoftver videókártyákhoz érdemes használni ,illetve hogy rendszer információkat jelenítsen meg azokról.

Kapcsolódó szoftverek