Blog

Rengeteg formátumba tud konvertálni a WinRAR fájlkezelője

Tömörített formátumban tárolt mappák teljes körű fájlkezelési feladataira lehet használni a WinRAR nevű alkalmazást. A felhasználók a gépen talált tartalmak konvertálásra is használhatják ahol rengeteg formátumot ki lehet választani az azok átalakításához. A hatalmas formátum támogatással sokkal több feladatra az egyik legjobb szoftver.

Rengeteg felhasználó használja a számítógépünkön található fájlok egyszerűbb tárolásához ahol azokat tömörítéssel lehet hatékonyabb fájlkezelést elérni. A szoftver nem csak az említett feladathoz egy igen ismert megoldás hanem rengeteg olyan fájlkezelési munkafolyamathoz is ígéretes szolgáltatásokkal választható amivel sokkal rugalmasabban lehet a merevlemez tárolt fájlok mozgatása, megosztását elvégezni.

Tömörített fájlok konvertálása

Ha a tömörített mappák formátuma nem felel meg a felhasználási helyen szükséges fájlkiterjesztésnek, akkor a szoftvert is használhatjuk konvertálásra ahol az azok formátuma teljes mértékben az eredeti, módosítatlan tartalom szerint készíthető el.

A fájlkezelőként is használható WinRAR ellenőrzi a létrehozott mappák sértetlenségét, víruskereső beállításokkal is rendelkezik, ahol a számítógépünkön használt, telepített víruskereső szoftvert lehet beállítani a kezelt fájlok átvizsgálásához. A Magyar felhasználói felülettel rendelkező fájltömörítő szoftver innen szerezhető be.

WinRAR – Fájlok kicsomagolásához használható fájlkezelő alkalmazás


Ha új verzióról van tudomásod, vagy észrevételed van az oldallal kapcsolatban használd a lap tetején található kapcsolat menüpontot.


Összefoglaló
Cikk neve
Rengeteg formátumba tud konvertálni a WinRAR fájlkezelője
Szerző
Leírás
A WinRAR fájlkicsomagoló eszközzel a tartalmak konvertálásához is rendelkezésre állnak fontos kiegészítők.

Kapcsolódó szoftverek

Szólj hozzá