Blog

Professzionális szerkesztési feladatokat futtathatunk a Batch It képszerkesztő programmal

Fotók nagyobb mennyiségben történő szerkesztési feladataihoz nagyszerű amivel képek szerkesztésekor effekteket is használhatunk, a fájlokat kötegelten tudjuk módosítani. A Batch It fotó effektezővel is rendelkezik amivel a fájlok vörös szem hatás effektjeit is eltávolíthatjuk, feliratozhatóak, átméretezhetőek, átnevezhetőek, kollázsokat készíthetünk fotókból.

Extra funkciókkal futtatható képszerkesztő amivel kötegelt fotó feldolgozási munkafolyamatokra van lehetőség. A szoftver funkciói közzé tartozik a fotók átméretezése, illetve átnevezése, amivel egy teljes mappát is betallózhatunk, kijelölhetjük, hogy a szerkesztett fájlokat hol tárolja el. A digitális fájlformátumban elérhető fotóinkat a program indítófelületére fogd és vidd módszerrel, illetve a fájlkezelő funkciójával nyithatjuk meg.

Prémium képszerkesztő funkciókkal szabhatjuk személyre a fotóinkat

A szoftverrel a fotók átméretezésekor az azok arányát is megőrizhetjük. A kötegelt képszerkesztési munkafolyamatokhoz remek alkalmazással a fotóinkat effektezni is tudjuk. Néhány percen belül beállíthatjuk a képszerkesztési feladatainkhoz, a Batch It konfigurációját akár el is tárolhatjuk. Ha képszerkesztési feladatokra volna szükségünk, a konfigurációt csak meg kell nyitnunk. A program felhasználói felületén a beállítások kiválasztása sem hagy kívánni valót maga után, professzionális képszerkesztési munkafolyamatokat futtathatunk, a fotóinkat vízjelezni is tudjuk, kijelölhető a vízjelek pozíciója, illetve az átlátszósága. Negatív, szépia, régi fotó effektekkel is működik. Hiba nélkül tudjuk a képeket effektezni, illetve feliratozni.

A szoftver egy multifunkciós képkezelő amivel a fotóinkat szerkeszthetjük, a tartalmakat átméretezhetjük, átnevezhetjük, feliratozhatjuk, effekt funkciókkal tudjuk a feladatainkat kombinálni. A prémium képszerkesztő funkciókkal futtatható Batch It innen érhető el.

Batch It


Ha új verzióról van tudomásod, vagy észrevételed van az oldallal kapcsolatban használd a lap tetején található kapcsolat menüpontot.


Összefoglaló
Cikk neve
Professzionális szerkesztési feladatokat futtathatunk a Batch It képszerkesztő programmal
Szerző
Leírás
Professzionális képszerkesztő szoftver fotók átméretezéséhez, illetve effektezéséhez.

Kapcsolódó szoftverek

Szólj hozzá