Blog

Process Monitor X: Process figyelő program ami igen alapos eredményekkel rendelkezik

Egy különleges módszer alapján áll rendelkezésre, ahol a Process Monitor X valós időben képes figyelemmel kísérni az összes olyan folyamatot ami a számítógép használatakor elindul, illetve szükséges hogy a Windows a tervezésének megfelelően futtassa azokat a programokat amiket telepítettünk. A folyamat monitorozó a Registry értékeihez is használható.

Ingyenesen használható fejlett eszközökkel rendelkező rendszer informáló szoftver amivel a Windows rendszer alatt futó összes folyamat kísérhető nyomon valós időben. Kézzel választhatjuk ki azokat a területeket amikről információkat szeretnénk, ahhoz plusz szűrőket lehet választani. Megtudhatod a folyamat azonosítóját, nevét, státuszt, egy rövid leírást ami a teljes értékű eredményekhez szükséges.

A Process Monitor X a szűrő funkción kívül egy kereső eszközt is biztosít amivel akár csak egy meghatározott tartalom is megtalálható, illetve figyelemmel kísérhető. A process monitorozáshoz szükséges objektumokat a szoftver eszköztárán található ikonokkal, illetve a beállításoknál rendelkezésre álló szűrőkkel lehet kiválasztani. Minimális erőforrással rendelkezik, bármely másik nagyobb szoftvert is futtathatunk mialatt a Process Monitor X figyelemmel kíséri a folyamatokat. Innen szerezhető be a legfrissebb kiadása.

Process Monitor X – Folyamat figyelő szoftver


Ha új verzióról van tudomásod, vagy észrevételed van az oldallal kapcsolatban használd a lap tetején található kapcsolat menüpontot.


Összefoglaló
Cikk neve
Process Monitor X: Process figyelő program ami igen alapos eredményekkel rendelkezik
Szerző
Leírás
Process Monitor X - Process elemző alkalmazás

Kapcsolódó szoftverek

Szólj hozzá