PDF

PNG To PDF Converter Software 7.0.0.0

A PNG To PDF Converter Software egy különleges konvertáló eszköz, amivel PNG képformátumokból tudsz PDF fájlokat előállítani. Egyszerűen használható, minimális beállítást igényel.

Ha rendelkezel egy fotóval, adott feladattól függően át szeretnéd azt alakítani PDF formátumra, olyan alkalmazást keresel erre, ami az egyszerű használhatóságot tartja szem előtt, akkor itt a PNG To PDF Converter Software. Kevés helyet foglal, így bőven marad kapacitás más alkalmazások számára is.

A PNG To PDF Converter Software letöltése után egy teljesen átlagos telepítési varázslófelületen keresztül lehet installálni, ami után egy a végtelenségig leegyszerűsített felhasználói felület fogad, ahol az átalakításra szánt fájlokat egyszerűen a felületére húzhatod. Természetesen a hagyományos betallózásos módszert is alkalmazhatod. A szoftver kereskedelmi termék, ebből adódóan ingyenes használat esetén néhány funkciója nem érhető el, funkciókorlátozással futtatható. A megvásárolt változata kötegelt feladatokat is támogat, egyszerre több PNG formátummal bíró képet is át tud alakítani.

Szükség esetén külön meg lehet a PNG To PDF Converter Software számára adni, hogy az átkonvertált fájlt hová mentse el. Az alkalmazás gyakorlatilag semmilyen beállítást nem tartalmaz.

Előny, a kezdőknek kedvező opciók, hátrány, hogy nincs arra mód, hogy a kimeneti fájlt jobban testre lehessen szabni, akik számára ez szempont, azoknak valamilyen alternatív megoldást érdemes választani.

PDF fájlok készítésére használhatod a PDFCreator nevű szoftvert, ami a címben szereplő szoftverrel összehasonlítva sokkal több opciót biztosít. Ha a fejlett megoldások híve vagy, a PDF Architect-et javasolt kipróbálnod. Vele konvertálni is tudsz.

A PNG To PDF Converter Software lehetővé teszi a számodra, hogy PNG fájlokból néhány lépésben tudj PDF fájlokat előállítani. Ingyenes használat esetén funkciókorlátozással vehető igénybe.

PNG To PDF Converter Software

PNG To PDF Converter Software Összefoglaló:

 • Konvertáló alkalmazás
 • PNG-ből PDF fájlok készítéséhez
 • nagyon egyszerű használni
 • nem kell konfigurálni
 • Angol nyelv
 • Próbaverziós változat ( Trial )
 • Hivatalos oldal: http://www.sobolsoft.com/pdf.htm

letoltes32bit


Ha új verzióról van tudomásod, vagy észrevételed van az oldallal kapcsolatban használd a lap tetején található kapcsolat menüpontot.


Szerkesztői értékelés
5
Teljes név
PNG To PDF Converter Software
Platform
Windows XP / 7 / 8 / 10
Teljes ár
19,99 USD Trial
URL

Kapcsolódó szoftverek

 • Total Image Converter 8.2.0.2702024-06-06 Total Image Converter 8.2.0.270 (0)
  A Total Image Converter rengeteg formátumot támogató dekódoló szoftver ami képszerkesztőként is használható. Kötegelt feladat […]
 • VOVSOFT – PDF to Image Converter 1.32024-03-22 VOVSOFT – PDF to Image Converter 1.3 (0)
  A VOVSOFT - PDF to Image Converter PDF szerkesztő az elvárásainknak megfelelően tud PDF dokumentumokat fotó formátumra alakítani. […]
 • Icecream PDF Converter 2.892021-11-02 Icecream PDF Converter 2.89 (1)
  Az Icecream PDF Converter egy speciális dekódoló alkalmazás amivel számos népszerű fájlformátumot tudsz PDF kimenetűvé alakítani, […]
 • Total Doc Converter 5.1.0 Build 2172019-11-25 Total Doc Converter 5.1.0 Build 217 (0)
  A Total Doc Converter irodai szoftverrel rengeteg közkedvelt dokumentum fájl konvertálható bármilyen fájl formátumra. A fájlkezelő […]
 • PDFMate PDF Converter 1.812017-08-29 PDFMate PDF Converter 1.81 (0)
  A PDFMate PDF Converter egy PDF fájlok konvertálására, illetve szerkesztésükre használható program. Több népszerűbb formátumot is […]

Szólj hozzá