Garantált Windows gyorsulás, használd ezt: Wise Care 365

 Új kiadás érhető el a népszerű, ingyenes használatot biztosító alkalmazásból, frissült a telepítős és a hordozható változata is. Vele gyorsabbá és stabilabbá tehető a Windows. Töltsd le most!

Szinte az összes említésre méltó feladatot el tudja látni annak az érdekében, hogy biztonságosabban, gyorsabban, illetve hatékonyabban tudjuk használni a Windowst. Kipucolhatjuk a regisztrációs adatbázist, böngésző előzményeinket, a rendszer által visszahagyott nyomok eltávolításán felül a merevlemezen is helyet szabadíthatunk fel. Korábban itt mutattuk be.

A rendszer tisztító funkciója egykattintásos elven működik a keresés végeztével könnyedén törölhetőek a talált elemek. Természetesen kézzel is válogathatunk ezek között. Akik nem szeretnék installálni azok innen szerezhetik be a számukra megfelelő változatot, a hagyományos változat pedig az alábbi linken található. Mindkét kiadás ingyenes és Magyar nyelven használható. A free változaton kívül beszerezhető PRO kiadásban ami funkcionálisan korlátozásoktól mentesen futtatható, természetesen ez a változat inkább azok számára lehet nélkülözhetetlen akik extrém szinten használják számítógépüket.  Hivatalos oldal.


Ha új verzióról van tudomásod, vagy észrevételed van az oldallal kapcsolatban használd a lap tetején található kapcsolat menüpontot.


Kapcsolódó szoftverek