Blog

PDF fájlok módosításához, illetve a megnyitásukhoz is használható az Ultra PDF

Több célra létrehozott irodai szoftver azoknak akik PDF dokumentum tartalmakkal szoktak dolgozni, gyakran fontos lesz az azok szerkesztése. A megtekintésükhöz is használhatjuk. Az Ultra PDF egy ingyenes Windows App.

Rengeteg pozitív jellemzőt el lehet mondani az Ultra PDF dokumentum fájl kezelő megoldásáról. Ingyenesen használható, a tartalmak tökéletes minőségben való megnyitására, illetve az azok szerkesztésre minden fontosabb funkciót ki lehet próbálni. Konvertálható, szerkesztésnél feliratok, illetve jegyzetek helyezhetőek el, rajzolhatunk is rá. PDF fájlokhoz kiváló eszköz.

Űrlap kitöltés PDF formátumok esetén

A Windows App irodai alkalmazással űrlapokat is ki tudunk tölteni. A megtekintett dokumentum tartalom rögtönzött módosításához a rendelkezésre álló eszközök egyszerűen választhatóak ki, illetve a módosítások el is tárolhatóak aszerint ahogy azt később fel szeretnénk használni.

A szoftver használata esetén nem kell több alkalmazást futtatnunk, hogy minden funkció megtalálható legyen a PDF fájlok módosításához, az azok megtekintéséhez.

A dokumentum tartalom rengeteg módszerrel módosítható, akár képeket készíthetünk, az eltároláshoz számos népszerű kép formátumot kiválaszthatunk.

A programot Windows App kiegészítőként lehet beszerezni, illetve telepíteni. A legfrissebb verzió innen érhető el.

Ultra PDF – PDF kezelő szoftver


Ha új verzióról van tudomásod, vagy észrevételed van az oldallal kapcsolatban használd a lap tetején található kapcsolat menüpontot.


Összefoglaló
Cikk neve
PDF fájlok módosításához, illetve a megnyitásukhoz is használható az Ultra PDF
Szerző
Leírás
PDF dokumentumok konvertálásához, szerkesztéséhez, vagy akár csak egyszerű megjelenítési feladatokhoz is tökéletes megoldás az Ultra PDF.

Kapcsolódó szoftverek

Szólj hozzá