Mp3DirectCut: remek zene konvertáló amivel fejezetekre darabolható a multimédiás fájl

MP3 kodek formátumokhoz is használható profi audió konvertáló amivel azokhoz speciális szerkesztő eszközök is kiválaszthatóak. ID3 Tag kezelőt is használhatunk ha az Mp3DirectCut megoldását próbáljuk ki.

Egy kiváló multimédiás szoftver amivel rengeteg hatékony zenei fájlokhoz használható funkciót lehet használni ami a tartalmak szerkesztéséhez kell ha az esetleg hosszabb időintervallummal rendelkezik, azt fel szeretnénk darabolni több olyan részre amivel egyszerűbben navigálhatunk egy minket érdeklő időponthoz.

Az Mp3DirectCut MP3, AAC formátumokat tud felhasználni szerkesztéshez ahol nagyon egyszerűen lehet kiválasztani azokat az időintervallumokat amikre fel szeretnénk darabolni a multimédiás fájlt.

A szoftver maximálisan képes támogatni a tartalomhoz integrált ID3 tartalmakat azokat létrehozhatjuk hozzá, illetve módosítható ami egyáltalán nem számít ritkának minősülő zenei fájloknál használt szerkesztési munkafolyamatnak. Dinamikus megoldás ha egy hangfelvételt szeretnénk készíteni, azt azonnal módosítani kell egy meghatározott terültre szánt feladathoz.

Az alkalmazás a zenei tartalmak vágására és újbóli felosztására egy tökéletes program, ami egy dizájnos felhasználói felületen tartalmazza a szerkesztéshez szükséges funkciókat és a legtöbb felhasználóval rendelkező audió formátumokat lehet vele kezelni. Innen szerezhető be ha ki szeretnénk próbálni.

Mp3DirectCut – audió szerkesztő


Ha új verzióról van tudomásod, vagy észrevételed van az oldallal kapcsolatban használd a lap tetején található kapcsolat menüpontot.


Összefoglaló
Cikk neve
Mp3DirectCut: remek zene konvertáló amivel fejezetekre darabolható a multimédiás fájl
Szerző
Leírás
Audió tartalmak darabolására használható program. Az Mp3DirectCut nevű programmal egy népszerű zene kezelőt használhatunk.

Kapcsolódó szoftverek