Blog

MP3, illetve MP4 formátumban is le tud tölteni videókat ez a profi alkalmazás

Több választható formátumban is le tud tölteni videókat ez a remek program amivel nagyon egyszerűen lehet kiválasztani azt a videót ami téged érdekel. A YouTube By Click automatikus vágólap figyelő funkcióval is rendelkezik ahol a böngészők tevékenységét figyelemmel kísérni.

A program a Mozilla Firefox, illetve a Chrome esetén is teljes mértékben támogatott, böngészéskor több módszerrel képes a feladathoz szükséges funkciókat elérhetővé tenni. A vágólap automatikus monitorozásán kívül manuálisan is lehetővé teszi, hogy a a szükséges hivatkozást kiválasszuk.

A feladat előtt a minőséget is igény szerint lehet módosítani a videó letöltés előtt, ez akkor kellhet ha a végeredményt több eszközön is meg akarjuk tekinteni, a szerényebb képpont számtól a FullHD megjelenítőkig választható.

Meglepő modern indítófelülettel rendelkezik ahol a szükséges beállításokat nagyon egyszerűen lehet kiválasztani. A negatívuma, hogy csak megvásárolt kiadás formájában lehet az összes funkciót elérni, az a legprofibb funkció kínálattal rendelkező program zene, opcionálisan film formátumok beszerzésére ha azt egy közösségi videó megosztó portálon tettek közzé, a szoftver a YouTube esetén is teljes mértékben eredményesen futtatható. A legújabb YouTube By Click innen tölthető le.

YouTube By Click – YouTube videók letöltéshez


Ha új verzióról van tudomásod, vagy észrevételed van az oldallal kapcsolatban használd a lap tetején található kapcsolat menüpontot.


Összefoglaló
Cikk neve
MP3, illetve MP4 formátumban is le tud tölteni videókat ez a profi alkalmazás
Szerző
Leírás
Ingyenesen használható videó letöltő program ami rengeteg formátumot ismer, illetve korszerű beállításokkal rendelkezik. Ez a YouTube By Click nevű szoftver.

Kapcsolódó szoftverek

Szólj hozzá