Mozilla Firefox 40.0.2: Windows 10 támogatottsággal…

Az egyik legközkedveltebb böngésző a Mozilla Firefox mostantól teljes kompatibilitást élvez Windows 10 alatt is. Akik már a Microsoft legújabb operációs rendszerét használják, esetleg tesztelik, itt egy teljes támogatottságot biztosító böngészőmotor…

Már hivatalosan is elérhető a Windows 10, a Microsoft egyben legutolsónak tekinthető operációs rendszere, amit a közzététel napján rengetegen töltöttek le. Szerencsére a szoftverfejlesztők is tartják a tempót, egyre több alkalmazás érhető el ami fennakadás mentesen futtatható rajta. Többek között a Mozilla Firefox 40.0.2 változatára is jellemző ez a tény.

A kompatibilitási problémákon kívül természetesen egyéb hibajavításokat is kapott ami többek között számos biztonsági kérdést hivatott kiküszöbölni. Továbbá annak indításakor néhány felhasználónál tapasztalt rendellenességek lettek megszüntetve.

A Mozilla Firefox természetesen továbbra is tartalmazza azokat az előnyösnek tekinthető opciókat ami miatt igen népszerűnek tekinthető. A Gyorsaság, a rengeteg telepíthető kiegészítő, testre szabhatóság, továbbá biztonságos használat. Rengeteg olyan funkciót biztosít, ami nem csak otthoni felhasználás céljából tekinthető előnyösnek.

Ha már Windows 10-et használsz, esetleg a Mozilla Firefox az alapértelmezett böngésződ, itt az ideje a legújabb változatra való áttérésre. Ezt egyszerűen néhány kattintással meg lehet tenni.

mozilla firefox 40.0.2 windows 10 tamogatottsaggal-14321

Használj kompatibilis böngészőt Windows 10 alatt: Mozilla Firefox 40.0.2


Ha új verzióról van tudomásod, vagy észrevételed van az oldallal kapcsolatban használd a lap tetején található kapcsolat menüpontot.


Összefoglaló
Cikk neve
Mozilla Firefox 40.0.2: Windows 10 támogatottsággal…
Szerző
Leírás
Az egyik legközkedveltebb böngésző a Mozilla Firefox mostantól teljes kompatibilitást élvez Windows 10 alatt is. Akik már a Microsoft legújabb operációs rendszerét használják, esetleg tesztelik, itt egy teljes támogatottságot biztosító böngészőmotor...

Kapcsolódó szoftverek